27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

DEM Parti Büyükşehir Adayı Adaylıktan Çekildi

DEM Partisi Genel Merkezi tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan DİSK Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Başaraner, yaptığı açıklamasında Eskişehir'in kırmızı kalması gerektiğini vurgulayarak "CHP’yi destekliyoruz diye biz CHP’li değiliz" dedi.

Başaraner “Ben öncelikle DİSK’liyim sonra DİSK Emekli Sen’liyim. DİSK’in yapısına en ufak zarar verecek bir şey yapmam. Eskişehir’in seçim haritasında sarı değil kırmızı olmasını istiyoruz. Kırmızı Eskişehir’i sarı yaparsak buna çok üzülürüz. Elimizden geleni yapacağız. Ben hiçbir partinin üyesi değilim. Ben sendikacıyım. Sendika gömleğinin üzerine siyasi gömlek giymem. DEM’e üye de olmadım. Görüşmelerimiz oldu meclis üyeliği gibi bir yere yazın dedim. Birisi geldi Büyükşehir Belediyesi adayısın dedi. Hiç beklemiyordum. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için görüşmedim. Nereye yazarsa yazsınlar dedim. Adaylık çekildim. Şu anda aday değilim. Bize üye olurken bir işçi işten atılmayı, aç kalmayı göze alıyor. Bir tane işçi benim yüzümden ayrılması beni gerçekten rahatsız eder. Ben 22 saatliğine aday oldum. Bu seçimi AK Parti’ye vermemek gerekiyor ne gerekiyorsa onu yapacağım. AK Parti’nin karşısında hangi parti güçlüyse onu destekleriz. Biz CHP’yi destekliyoruz diye biz CHP’li değiliz. Biz sendikacıyız” dedi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar