27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hatipoğlu Beylikova Seçim İrtibat Bürosunun açılışını yaptı

Hatipoğlu’ndan çiftçi ve hayvancıya destek sözü

Hatipoğlu:”Çiftçimize ve hayvancımıza, büyükşehir belediyemizden çok büyük destekler vereceğiz”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte AK Parti Beylikova Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu kentin dört yanında çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede merkeze bağlı mahallelerdeki seçim irtibat bürolarının açılışlarını yapan Hatipoğlu, son olarak Cumhur İttifakı paydaşları ile birlikte AK Parti Beylikova Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Nebi Hatipoğlu, Beylikovalı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta katılımcılara seslendi. Eskişehir’in bir bütün olarak kalkınarak, Türkiye’nin örnek şehirleri arasında gösterilmesi için gerekli hizmetleri AK Parti belediyeciliğinde alacağını ifade eden Hatipoğlu, “İnsanlar Beylikova’dan geçerken şunu düşünüyor; ‘Ya Eskişehir'de bir sürü ilçe var ama bu Beylikova bir farklı. Yolları, parkları, kaldırımları farklı. Burada bir fen lisesi, kütüphane, millet bahçesi hatta sosyal tesisler var. Yanında kapalı pazar var.’ E diyorlar bu ilçeyi nasıl yapmış bu başkan? Diğerleri niye yapamıyor? Tabii ki bir başkan çok çalışırsa, vatandaşlarına eşit davranırsa, oy verene de vermeyene de aynı hizmeti götürürse sonucu bu olur.  Tabii bugün geldiğimiz noktada büyükşehirde büyük sıkıntılarımız var. Biz AK Parti belediyeciliğine gönül vermiş adaylar olarak tüm bu sıkıntıları çözeceğiz. Ayrıca ilçelerimizde çiftçimize ve hayvancımıza, büyükşehir belediyemizden çok büyük destekler vereceğiz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın büyükşehirden talep ettiği ulaşımı tüm ilçelerimize götüreceğiz.İnşallah AK Parti belediyeciliğinde köylerdeki arkadaşlarımız kalkınacak, hayvancımız kalkınacak, çiftçimiz kalkınacak ve sonunda Eskişehir kalkınacak” şeklinde konuştu.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar