27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Büyükerşen "25 yıllık Yaptıklarım Haram Olsun" dedi.

Büyükerşen "25 yıllık Yaptıklarım Haram Olsun" dedi.
  • 12 Şubat 2024 Pazartesi
  • 4347 kez okundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Emek Mahallesi’nde açtıgı seçim bürosu açılışında pot üstüne potlar kırıldı. Kazım Kurt’un Hamid Yüzügüllü’yü  Ahmet Abi halledecek şeklindeki  argo çağrıştıran ifadelerinden sonra ,Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’de hem Osmanlı Padişahlarına dil uzattı, hemde Nebi Hatipoğlu’na oy verirseniz size verdiğim hizmetler haram olsun dedi.

“‘Bu parti nasıl adam olacak?’ diye düşünüp, durdum”

25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ardından yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen,  Büyükerşen, “Gençliğimde, gazeteciliğim sırasında vaktimizin büyük bir kısmı CHP’de geçerdi. Rahmetli avukat Yaşar Eğitim vardı, il başkanı. Niyazi Önal genç avukat. Tahsin Atakan diye çok genç bir avukat vardı. Oraya gelirler, siyasi tartışmalar olurdu. Bir araya geldikleri zaman, hepsi çok iyi ahbap, hepsi Atatürk idealleri, partinin seçimlerde kazanması için yapılacak işleri konuşurlar. Fakat bir kısmı çekip gittikten sonra iki kişi yan yana gelince, gidenlerin dedikodusunu yaparlar. Geçimsizlik, anlaşmazlık, kıskançlıklar, iftiralar, ters yorumlar, herkes birbirinin ayağının altına karpuz kabuğu koyma gibi eğilimler içerisinde‘Bu parti nasıl adam olacak?’ diye düşünüp durmuşumdur. CHP’nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, mikrop gibi siyasetle uğraşan insanlar arasında ne yazık ki var” diye konuşarak eleştirmişti. Dün ki toplantıda ise CHP'ye oy istedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen; Eskişehir’i sakın yabanlara, transfercilere, para babalarına, parası ile dünyayı satın alacağını zannedene teslim etmeyin dedi.

Yılmaz Büyükerşen seçmenleri de adeta tehdit edercesine AK Parti’ye bu şehri teslim ederseniz benim ve arkadaşlarımın 25 yılda size verdiği emekler haram olsun derim. diyerek maaşını  alarak yaptıgı Belediye Başkanlığı  görevindeki hizmetleri  adeta kendi  cebinden harcamış gibi  seçmeni ötekileştiren bir söylem  kullandı

Açılışın önüne geçen skandal sözler: 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar