27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

5. Kez Başkan olmak isteyen Ahmet Ataç’ın seçim iletişim merkezi açıldı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Hoşnudiye Mahallesi’ndeki seçim iletişim merkezinin açılışına Ataç’ın yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Elif Zümrüt Çerçi Kangal, kırsal ilçelerin belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında vatandaşlara hitap eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Önümüzde bir seçim var. O seçimde 15’imizi de seçeceksiniz.  Hiç merak etmeyin Tepebaşı’nda Ahmet ağbiniz var, Odunpazarı’nda Kazım ağbiniz var, Büyükşehir’de de Ayşe ablanız olacak. 20 yıldır beraberiz. Artık birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki bir şey söylememize gerek yok. İlk 1999’da aday olduğumuzda Eskişehirli dedi ki ‘Ben özgür, kentimden gurur duyacak bir yönetim istiyorum” dedi ve direkt olarak bizleri seçtiler. 20 yıldan beri her seçimde bizlere destek verdiniz ve oylarımızı artırarak bu günlere geldik. Bugün farklı bir kadro ile çıkıyoruz. Bakın 1923’te Mustafa Kemal Atatürk laik cumhuriyetimizi kurmuş. Bu yıl 100’üncü yılını kutluyoruz. 100’üncü yılında bir kadın aday ne kadar yakışır. Hepinizden bu desteği bekliyoruz. Bakın seçimlerde bir harita çıkar. Onun göbeğinde bir kırmızı nokta var. Orası Eskişehir. Orası beraber yaptık. Ben buradan sizlere söz veriyorum, o haritadaki kırmızı nokta hep kalacak. Ama her zamankinden daha çok destek verirseniz” dedi. 

Açılışta Tepebaşı Belediyesi’nin Aşağı Söğütönü Toki konutlarındaki Alzheimer Merkezi, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi, Kadın Üretici Satış Noktası, Belde Evleri gibi hizmetlerden yararlanan vatandaşlar da kısaca konuşarak verilen hizmetlerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.  Konuşmaların ardından vatandaşlar ile birlikte seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar