27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

CHP’ye yaylım ateşi: FETÖ ve PKK’yla yavşak bir ilişki içinde olursan...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’yi eleştirdi. İnce, “Sen FETÖ’yle PKK’yla böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez.” dedi.

ersin’in Tarsus ilçesinde temaslarda bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’la birlikte gazetecilere açıklama yaptı. 

Açıklamasında CHP’yi eleştiren İnce, "Kimin kaybettiğine iyi bakın. Televizyonlara çıkıyordu anketçiler, ’yüzde 62,3 Kemal Kılıçdaroğlu’, dediler mi bunu, dediler. ’Muharrem İnce çekil, çekil’. ’Cumhuriyetin son seçimi’. ’Batıyoruz, bitiyoruz, çekil Muharrem İnce’. Bir anketçiler, yalan söylediler millete. Gazeteciler çıktılar televizyondan, milletin gözünün içine baka baka yalan söylediler. Sanatçılar hakaret ettiler bize. Salon siyasetçileri kaybetti. ’Ya yapmayın etmeyin, 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz’ dedik. Olur mu ya 7 cumhurbaşkanı yardımcısı? Boncuk gibi diziliyorlardı böyle, tespih gibi ’Olmaz bu, yapmayın’ dedim. ’Bak ben bir şey istemiyorum, şu Ali Babacan’la Davutoğlu’nu at kenara’ dedim. ’Ben bir şey istemiyorum. Yanına geleceğim, duracağım. Bakanlık da istemiyorum. Sadece Meral Hanım cumhurbaşkanı yardımcısı olsun, bir yardımcı olsun’ dedim" ifadelerini kullandı.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar