27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hatipoğlun’dan Özlenen tablo…

Hatipoğlun’dan Özlenen tablo…
  • 17 Ocak 2024 Çarşamba
  • 11753 kez okundu

Dün gece geç vakitlerde bir grup vatandaşla bir araya gelip dertlerini dinleyen hatipoğlu adeta vatandaşın gönlünü fethetti. Yıllardır semtlerinde hiçbir milletvekili ya da belediye başkanı görmemiş olan mahalle sakinleri ile samimi ortamda soba başında elmasını soyup sıradan bir vatandaş gibi çayını yudumlayıp halkın beklenti ve şikayetlerini dinlemesi akıllara Eskişehir’e damga vuran Büyük siyaset adamı Hasan Polatkan ı getirdi. Samimi ve candan tavırları ile; adeta Hasan Polatkan’ı gördük diyen yaşlı mahalle sakinleri Hatipoğlu‘nun Eskişehir’e dair yapmak istediği Yeni hizmet anlayisini birebir muhatapından duymanın mutluluğunu yaşadılar.

Hatipoğlu‘nun özellikle Eskişehir’in kronikleşmiş beş temel sorunu olmak üzere aklındaki projeleri hayata geçirme noktasında cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tam destek alması ile beraber daha emin adımlarla vaatlerini çok rahat gerçekleştireceği düşünülüyor.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar