27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hasan Hüseyin Köksal adaylığını salona sığmayan bir kalabalıkla açıkladı

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı olan Hasan Hüseyin Köksal, AK Parti'den Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Salona sığmayan oldukça coşkulu bir kalabalığa seslenen Köksal açıklamasında “Şu ana kadar bilgimiz, birikimimiz, sivil toplum kuruluşlarında yaptığımız iyi çalışmaları bu şehrin her köşesine yansıtacak bir kardeşiniz olarak karşınızdayım” diye konuştu.

"20 BİN HANE İLE İÇLİ DIŞLI ÇALIŞIYORUZ, DEĞİŞİME TANIKLIK ETMEYE VAR MISINIZ?"

Hasan Hüseyin Köksal, AK Parti Eskişehir il binasında yaptığı aday adaylığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu şehrin her sokağında alın terimiz var. 20 yıldır girmediğimiz cadde ve sokak kalmadı. Şu ana kadar bilgimiz, birikimimiz, sivil toplum kuruluşlarında yaptığımız iyi çalışmaları bu şehrin her köşesine yansıtacak bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bu şehrin bütün sorunları 10 yıldır konuşuluyor. Ancak kimse çözümden bahsetmiyor. Bizler 10 yıldır sahada güçlü bir teşkilat çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 20 bin hane ile içli dışlı çalışma yapıyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşlarındaki arkadaşlarımızın dertleriyle dertlenerek girip çıkmadığımız ev yok. Aday adaylığı başvurusunda en genç başkan adayı olarak sahada gençliğimizle, enerjimizle Eskişehir Odunpazarı'nı değişimine tanıklık etmeye var mısınız?

Burada vaatlerin havada uçuştuğunu, hayata geçirilmeyen yüzlerce proje olduğunu, kaybedenin Eskişehir olduğunu çok iyi biliyoruz. Artık biz sahada gençlerimizle, enerjimizle Eskişehir Odunpazarı’nı değiştireceğiz.

"PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ODUNPAZARI MEYDANA GETİRECEĞİZ"

2014 yılına kadar önünde poz verilen eserler, bizim AK belediyemizin yaptıklarıdır. 10 yıldır yapılan hiçbir hizmete katkı sunmayan bir belediye vardı. Bu şehrin sokaklarına yama yaptılar sadece. Biz kaldığımız yerden devam edeceğiz. 31 Mart 2024’te bütün Odunpazarlılar kazanacak. Halka Odunpazarı Belediyesi’ni barıştıracağız. Lafta değil özde halkın belediyesi olacak. İnsanları sadece vaatlerle kandıran siyasi belediyecilik anlayışı bitecek.

Ben değil, biz olmaya geliyoruz. Biz hizmetsizliğe son noktayı koyacağız. Parmakla gösterilen bir Odunpazarı olacağız. Biz tüm bunları herkesle, teşkilatımızla gelişen Türkiye yüzyılına yakışır hale getirerek çalışacağız. Odunpazarı yeni bir vizyon ve misyonla üretime geçecek. 31 Mart günü kazanan 425 bin Odunpazarı olacak. Bizde asla öteki olmayacak, ayrıştırma olmayacak. Bizde ‘ben’ değil ‘biz’ kültürü var. Hep birlikte zafere gideceğiz."

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar