27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ÇOK KIYMETLİ SEYİTGAZİLİ HEMŞEHRİLERİM...

ÇOK KIYMETLİ SEYİTGAZİLİ HEMŞEHRİLERİM...
  • 15 Kasım 2023 Çarşamba
  • 2015 kez okundu

Sizlerde biliyorsunuz ki uzun bir zamandan bu yana yapmış olduğum görevler hasebiylede ilçemizin her bir köşesini 51 Mahallesini dolaşarak, istişarelerde bulunarak, gözlemleyerek, tabiri caizse adeta  röntgenini çekerek bölgemizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve her biri için çözüm yollarının ne olduğunu ve bunların çözüme ulaştırılması için gerekli Projelerimizin madde madde hazır olduğunu huzurunuzda beyan ediyorum.

Göreve geldiğimizde Acil Eylem planımız, Orta vadeli ve sürdürülebilir uzun zaman dilimine yayacağımız olan Yol haritalarımız ile ilçemizi hakettiği hizmetlerle adım adım buluşturacağız.

Sadece Gündelik yaşamın kolaylaştırılması değil, Turizmde İlçeye katma değer üreterek ilçe ekonomisini canlandırma adına her türlü Yol haritamızı uygulama noktasında sizlerin desteğini çok önemsiyor ve bekliyorum.

Seyitgazi için söylenbilecek her söz söylendi ama Artık Söylem değil Eylem zamanıdır.

Hep birlikte elele ilçemizi daha yaşanabilir, Daha müreffeh, Daha canlı daha verimli ve ilçe halkının dahada kazançlı, mutlu ve huzurlu olduğu günler için bugün sizlerin huzurunda  Vira Bismillah diyerek Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Bu inancı bu kararlılığı ve bu cesareti Sizlerin desteği ile yapabileceğimize canı gönülden inanıyorum.

Seyitgazi'mizin Manevi mihenk taşlarından aldığım ilham ile ilçemin bugüne kadar şahsıma bir çok görevi tevdi etmiş olmasının karşılığı olarak çok kıymetli hemşehrilerime vefa borcumu ödemek için a.adayıyım.

Bu yola çıkarken Seyitbattalgazi nin Kahramanlığını, Sücattini Veli nin Hoşgörüsünü, Üryan Baba nın İrfanını, Melikgazi nin hikmetini, Himmet Babanın inancını kendime rehber edinecegim.

Hep birlikte elele inşallah Yep yeni bir Seyitgaziyi inşa etmek için Yeni bir Kan Yeni Heyecan diyor hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum.  



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar