27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Gazeteci Sezai Şen’den CHP Büyükşehir Adayı Ünlüce’ye açık sorular

2 Eylül gazetesi köşe yazarı Sezai Şen, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile ilgili olarak bazı iddiaları sosyal medyaya taşıdı. Şen, yaptığı paylaşımda Ünlüce'ye 7 soru sordu. Şen'in gündeme getirdiği sorulara Ayşe Ünlüce'nin cevap verip vermeyeceği, verecekse nasıl cevap vereceği merak uyandırdı.

Gazeteci Sezai Şen'in bugün sosyal medya hesabından yaptığı ilgili açıklama şöyle:

"CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'ye açık sorular:

1-) Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde ve bağlı kuruluşlarında yahut Belediye Şirketlerinde akrabalarınız var mı? Eniştenizi Daire Başkanı  yaptınız mı?

2-) Büyükşehir Belediyesi'ne devrolunan İl Özel İdaresi personelini yıllarca ilçelere yahut Atık Su Arıtma Tesisinde boş bir odada bilgisayar vevermeyerek tabiri caizse "sürgün" ettiniz, cezalandırdınız mı?

3-) Sürgün ettiğiniz İl Özel İdaresi'nden geçen personel içinde nitelikçe Belediyenin en donanımlı memurları var mıydı? Bunların içinde sizin de meslektaşınız bir avukat var mıdır?

4-) Kalp hastalığı olmasına rağmen ilçeye sürgün ettiğiniz İl Özel idaresi memuru yolda kalp krizi geçirip vefat etti mi?

5-) Daire Başkanı ve Üst düzey bürokrat atamalarında Başkan Yılmaz Büyükerşen'in akrabaları kimler, Özel Kalem Müdürü, ESTRAM Müdürü, Eski Genel Müdürlüğü Bilgi İslem Daire Başkanı ile Başkan Büyükerşen'in akrabalık ilişkisi nedir? Bunları liyakatine mi yoksa akrabalık bağına göre mi atadınız?

6-) Eski Genel Müdürü'nü liyakatine göre mi yoksa Büyükerşen'in "manevi oğlu' olduğu için mi atadınız? Başka bir akrabalık bağı var mı?

7-) Son bir soru: İhaleye fesat karıştırmadan halihazırda yargılanıyor musunuz?"

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar