19 Eylül 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Gürhan Albayrak’tan Ayşe Ünlüce’ye teşekkür

Ak Parti İl başkanından Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanına manidar teşekkür. Ancak teşekkür haberlerini görenler CHP'li belediyeler hangi hizmet için teşekkür ettiler de Ak Parti il başkanı da teşekkür etmek gereği hissetti diye yorum yaptılar. 

Sürekli olarak vatandaşların mağdur olmalarına rağmen hükümetin Eskişehir'e yaptığı  yatırımları engelleyen belediyelerin bu engellemeleri ile en son TOKİ tarafından yapılacak olan dar gelirliler için konut projesi 3,5 yıl gecikmiş ve 5 bin konut olarak planlanan proje bu engelleme girişimleri ile 2 bin konut azalmıştı.  

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik planına dair değerlendirmede bulundu.

Eskişehir’de deprem gerçeğinin nihayet idrak edilmeye başlandığını belirten Albayrak, açıklamasında şunları söyledi:

“Söyleye söyleye nihayet 25 yıl sonra da olsa Eskişehir’de deprem gerçeği olduğunu büyükşehir belediyemize idrak ettirmeye başladık.

2019-2023 yılları arasında kentsel dönüşüme ayrılan kaynak bütçenin yalnızca %1’i iken 2025-2029 yıllarında kentsel dönüşüme ayrılan bütçe nihayet %19,93 olarak belirlendi ve bu konuda belediyemize tam destek veriyoruz.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Ayşe Ünlüce’ye 25 yıldır süren yanlışa son verdiği için teşekkür ediyorum.

Eskişehirli hemşehrilerimiz adına önümüzdeki sürecin takipçisi olacağımızı özellikle belirtmek isterim. Sürekli polemik konusu olan ve bir türlü teslim edilemeyen Gündoğdu Mahallemizdeki 24 daire hikâyesine dönmemesi en büyük temennimiz ve arzumuz.”



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar