8 Eylül 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ASKON Eskişehir’e "Yeni Üye Kazanımı" Ödülü

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin Saraybosna'da gerçekleşen 12. Dönem 3. Başkanlar toplantısında ASKON Dersaadet Ödülleri 2024 yılı kapsamında Yeni Üye Kazanımı Ödülü, ASKON Eskişehir Şubesi'nin oldu. Ödülü teslim alan ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, "İlk günkü heyecanla halkamızı genişleterek, Eskişehir ve ülkemizin istiklali ve istikbali için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin (ASKON) 12. Dönem 3. Başkanlar toplantısı Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da büyük bir katılımla ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın'ın başkanlığında gerçekleşti. ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü'nün de katıldığı toplantıda, 2024 yılı Yeni Üye Kazanımı Ödülü'ne ASKON Eskişehir Şubesi layık görüldü ve ödül Ali Semih Ünlü'ye takdim edildi.

Ali Semih Ünlü: İlk günkü heyecanla devam

Ali Semih Ünlü, ASKON Eskişehir olarak yeni üyelerle büyümeye devam ettiklerini ifade ederek, "Her zaman söylediğimiz gibi, ASKON Eskişehir olarak, ilk günkü heyecanımızla, ortak değerlerimiz çerçevesinde halkamızı genişletmeye, Eskişehir için, ülkemizin istiklali ve istikbali için çalışmaya, haklı zenginlikler üretmeye ve yarının inşasına Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulumuza ve üyelerimize çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Aliya İzzetbegoviç'in kabri ziyaret edildi, soykırımda ölenler dualarla anıldı

Bosna Hersek'teki ASKON 12.Dönem 3. Başkanlar toplantısı öncesinde ASKON başkanları, Bosna Hersek’in ilk ve kurucu Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in kabrini de ziyaret etti, İzzetbegoviç ve Bosna Hersek'teki soykırımda hayatını kaybeden Müslümanlar dualarla anıldı.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, "Bütün izleriyle tarihten silinmek istenen bir millete Cenab-ı Allah’ın lütfu ile egemenlik kazandıran; siyasetçi, avukat, İslam filozofu, yazar, Bosna Hersek’in ilk ve kurucu Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in kabrini de ziyaret ettik. Bu vesileyle yeryüzünün en büyük soykırımlarından birine uğrayarak şehadete kavuşan Bosnalı Müslüman kardeşlerimizi ve büyük dava insanı, örnek şahsiyet Bilge Kralımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar