8 Eylül 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Kano Türkiye Kupası Yarışları Eskişehir’de yapıldı

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ninbirliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” nefesleri kesen mücadelelere sahne oldu. 3 gün süren Türkiye Kupası heyecanı düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Türkiye Kano Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Kupası Yarışları” Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirildi.

3 gün süren yarışlara aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından 34 kulüpten 328 sporcu katıldı.

İlk gün 1000 metre yarışlarının yapıldığı Türkiye Kupası mücadelesi, 500 metre ve 200 metre yarışları ile devam etti. Yarışların son gününde ise final heyecanı yaşandı. Büyük bir mücadelenin yaşandığı finallerde dereceye giren sporculara madalyalarını ve kulüplere kupalarını; Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen ve protokol üyeleri verdi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar