26 Haziran 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sağlıkspor U17 1.Kademe Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Sağlıkspor U17 1.Kademe Türkiye Şampiyonası’na Hazırlanıyor
  • 6 Haziran 2024 Perşembe
  • 5107 kez okundu

U17 Türkiye Şampiyonası’na gidecek  olanı belirlendiği U17 liginde Sağlıkspor ve Anadolu Universitesi Takımları  Şampiyon oldular. Bu iki takımdan Eskişehir’i temsil edecek olan Sağlıkspor  Bolu İlinde 11-14 Haziran 2024 Tarihinde yapılacak olan 1. Kademe maçlarına sıkı hazırlanıyor. Bolu’da yapılacak şampiyonada Sağlıkspor, Ankara(2Takım),Çorum,Kırıkkale ve Çankırı Şampiyonları ile mücadele edecekler.

Sağlıkspor U17 takımının sporcuları Eskişehir’de yapılan il elemelerinde  bu sene yaptıkları maçlarda dikkat çekmeyi başardılar. Finalde DSİ Bentspor takımını 4-0 yenerek şampiyon olaraka ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Oyuncuların çoğu 10 yaşından bu yana birlikte oynayarak bu başarının oluşmasını sağladılar.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar