16 Eylül 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESOGÜ ile KADEM Arasında İş Birliği Protokolü

ESOGÜ ile KADEM Arasında İş Birliği Protokolü
  • 15 Ağustos 2024 Perşembe
  • 1443 kez okundu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Kadın ve Demokrasi Vakfı  (KADEM) Eskişehir İl Temsilciliği arasında 2 Ağustos  2024 tarihindebirliği protokolü imzalandı.

Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve KADEM Eskişehir İl Temsilcisi Mehtap Özkaya tarafından imzalandı. 

KADEM’in kadına dair konularda varoluşta eşitlik, sorumlulukta adalet etkinliği ekseninde ulusal ve uluslararası faaliyetler gerçekleştirmeyi hedeflemesi amacı ile oluşturulan protokol kapsamında; KADEM Vakfı’nın amacına uygun olan ve Üniversitemiz tarafından uygun bulunan tüm alanlarda birlikte planlı çalışmalar yürüterek, kadınların siyasal, sosyal, hukuksal, ekonomik, kültürel hayatta ve aile yaşamında bilinçlenmesini sağlamak, ailenin ve çocuğun fikri ve zihni gelişimi noktasında taraflar arasındabirliği ile koordinasyonun sağlaması hedefleniyor.

Üniversitemiz ve KADEM arasında yapılacakbirliğinin amaçları arasında Eskişehir sınırları içerisinde öğrencilerin ve kadınların gelişimlerini destekleyecek programlar, atölyeler ile eğitimlerin planlanması, yürütülmesi, taraf olan kurumların uluslararası, yerel sosyal ve sorumluluk projelerinin geliştirilmesi de yer alıyor.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar