3 Temmuz 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

OEDAŞ’lı mühendisler gelecekteki meslektaşları ile bir araya geldi

OEDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü öğrencilerine saha gezisi düzenledi. Gezide elektrik dağıtım sektöründeki haritacılık faaliyetleri, projelendirme ve kamulaştırma süreçleri ile mülkiyet kavramı hakkında bilgi verilirken saha uygulamasında ise haritacılık uygulamalarında kullanılan bir teknoloji olan CORS GPS kullanımı eğitimi verildi.

Faaliyet gösterdiği illerdeki meslek liselerinde teknik ve sosyal eğitimler düzenleyen elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu kapsamda Bilecik’te bir çalışma gerçekleştirdi. OEDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita ve Kadastro Bölümü öğrencileri için saha gezisi düzenledi.

OEDAŞ’ın harita mühendislerinden Serhat Aydemir ve Sevgi Rana Önem, öğrencilere ilk olarak elektrik dağıtım sektöründeki haritacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Teorik eğitimde ayrıca projelendirme ve kamulaştırma süreçleri ile mülkiyet kavramını anlatan mühendisler, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Eğitimin pratik bölümünde ise haritacılık uygulamalarında kullanılan bir teknoloji olan CORS GPS kullanımı gösterildi. Öğrenciler, eğitimi dikkatle dinledikten sonra saha uygulamasını başarıyla tamamladı.

Eğitimde ayrıca OEDAŞ Kurumsal İletişim Sorumlusu Şeyma Balkar tarafından başta Enerjimiz Eşit ve Can Dostlar olmak üzere OEDAŞ’ın yürüttüğü kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar