16 Eylül 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir’deki trafiğe kayıtlı araç sayısı artmaya devam ediyor

Eskişehir trafiğine kayıtlı olan araç sayısında artış devam ediyor. En son açıklanan verilere göre Eskişehir trafine kayıtlı araç sayısı 354 bin 672 olarak gerçekleşti. Son verilere göre artış sayısı 2 bin 554 oldu.

Eskişehir'de son 25 yılda 6 kat artan araç sayısına rağmen araçların kullanabileceği otopark sayısında ve yeni yol açılması gibi konularda bu artışla orantılı gelişmeler yaşanmadı. Artan araç sayısı nedeniyle Eskişehir'deki trafik sorunu artmaya devam ediyor. Otopark sorunu ise sürücülerin başını ağrıtmaya devam ediyor. 

Eskişehir'deki artan araç sayısı ile ilgili gelişmeyi takip etmeyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gibi araç muayene işlemlerini gerçemleştiren Tüvtürk'de adeta sınıfta kaldı. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar