5 Mayıs 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

AK Parti’de bir seçim biter ertesi günü yeni seçim hazırlığı başlar

Adalet ve Kalkınma Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Yönetim kurulu toplantısı 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı ve 2014-2024 arası Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçe Başkanı Emre Aydın  ve İl Başkanı Gürhan Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Meclis üyelerininde hazır bulundugu toplantıda  konuşan, AK Parti il Başkanı Gürhan Albayrak; AK Parti’mizde bir seçim biter ertesi gün yeni bir seçim hazırlığı hemen başlar ifadesini kullandı.

Albayrak ; Tepebaşı İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak, kıymetli teşkilât mensuplarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Seçim sürecindeki gayretleri için her bir dava arkadaşıma tekrardan teşekkür ediyorum.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar