29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ziraat Bankası bin lira ödeme veriyor!

1 Nisan'da başlayan bin lira değerinde Bankkart hediye kampanyası 30 Nisan'a kadar devam edecek. Ziraat Bankası kampanyayla ilgili açıklama yaptı

Ziraat Bankası, 1 Nisan tarihinde başlattığı ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan bin lira değerinde Bankkart hediye kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Kampanya kapsamında, müşterilere özel fırsatlar sunulacak ve Bankkart sahibi olan kullanıcılara bin lira değerinde hediye kazanma şansı tanınacak.

ZİRAAT BANKASI BİN LİRA ÖDEME YAPIYOR

Ziraat Bankası, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile müşterilerine bin lira değerinde Bankkart puan hediye ediyor.

İşte Bankanın yaptığı o açıklama

“Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir”

images.png

ÖDEME NASIL ALINACAK? İŞTE ŞARTLAR
Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir. Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.


Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar