9 Mayıs 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN CEMALETTİN SARAR’A ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ı ziyaret ederek hasret giderdiler.

Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada; Cemalettin abimin ve Sarar Ailesinin bende yerleri ayrıdır, özellikle ziyarette bulundum ve kendisini çok iyi gördüm. Yolları açık başarıları daim olsun. Eskişehir’in ve ülkemizin gururu olan Sarar firması her zaman öncü olarak, örnek olarak yoluna devam edecektir diyerek başarılar diledi. Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise; kıymetli Başkanım ve kardeşimin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, Sarar Grup adına mutlu olduğunu belirtirken, kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Ziyarette Sarar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ece Sarar Özalp ve Sarar Grup Protokol ve Resmi İlişiler Müdürü Alaattin Çoban’da hazır bulundular. Fabrika gezisinin ardından, hatıra fotoğrafı çektirip uğurladılar.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar