25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Türksat- İSBUBÜ Arasında İşbirliği Protokolü

Türksat ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) arasında mesleki eğitimi kapsayan işbirliği protokolü; Genel Müdürümüz Hasan Hüseyin Ertok ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki önlisans/lisans programlarına kayıtlı öğrenciler, bir dönemlik işyeri eğitimi uygulamalarını Türksat’ta gerçekleştirebilecek. Bu kapsamda da üniversite tarafından yazılı bilgi verilmesi halinde ISUBÜ öğrencileri için kontenjan ayrılacak. ISUBÜ işyeri eğitimi portalına üniversite tarafından verilen bilgilere göre Türksat birimleri tarafından işyeri eğitimine uygun öğrenciler seçilecek.

Protokol kapsamında seçilen öğrenciler, İşyeri Eğitimi kapsamında kabul edildikleri birimlerde, geçerli çalışma şartlarına ve kurallarına uyarak, günde 8 saat ve tüm mesleki etkinliklere bizzat katılarak bir yarıyıl çalışacaklar.

Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreninin ardından Türksat Genel Müdürü Ertok, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler’e “Ali Kuşçu’nun Rüyası” isimli minyatür tablo hediye etti.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar