19 Mayıs 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

“Türk Sanat Müziği Korosu Konseri” müzikseverlerle buluştu

Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Sanat Müziği Korosu Konseri” Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda müzikseverlerle buluştu. Konsere Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince başta olmak üzere birçok müziksever katılım gösterdi.

 

Taner Lekesizgöz’ün şefliğini üstlendiği konserde; solistler Zuhal Karaağaç, Namık Kemal Demiral, Barış Başeken, Şermin Kınalı, Emre Yıldırım, Şebnem Tarkan, Müjde Susurluk Aydın eşliğinde Türk Sanat Müziğinin birçok seçkin eseri dinleyicilerle buluştu. Seyirciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan konserde hicaz makamından “Yıllar Ne Çabuk Geçti”, “Nasıl Geçti Habersiz”, “Seninle Bir Sonbahar” ve kürdilihicazkar makamından “Bağa Girdim Kamışa”, “Leyla Ela Gözlü Bir Çöl Ahusu”, “Seninle Ey Gülü Ahsen” gibi ölümsüz eserler seslendirildi. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar