8 Mayıs 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Anadolu Üniversitesinde “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Çocuk Korosu tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi. Konsere Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Lillian Maria Tonella Tüzün başta olmak üzere çok sayıda kişi katılım gösterdi.  

Orkestra şefliğini Murat Göktaş’ın yaptığı konserde solist olarak Melis Naz Ünver (klarnet), Efe Boran Avcı (klarnet), Başak Karakurt (fagot), Ekin Özlü (gitar), Azra Karausta (flüt), Uhra Orak (keman) ve anlatıcılar Berk Kırlak ve Simten Demirkol, koro şefi Ebru Kemalbay Eren yer aldı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’nde E F. Krommer, A Vivaldi, J.J. Quantz, E. Lalo ve L. Kuterdem gibi bestecilerin eserleri seslendirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Lillian Maria Tonella Tüzün’ün sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle son buldu.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar