27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TDV Eskişehir Gençlik Kolları İYİLİK HAFTASI"nda Yüzleri Güldürdü

TDV Eskişehir Gençlik Kolları'nın "İYİLİK HAFTASI"nda Düzenlediği İftar Programı Yüzleri Güldürdü

Eskişehir: TDV Eskişehir Kadın ve Gençlik Kolları ile Eskişehir İl Müftülüğü, "İYİLİK HAFTASI" kapsamında vakfın himayesinde olan yetim ve aileleri için "BİZ BİR AİLEYİZ" temalı bir iftar programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti, ney dinletisi ve ilahilerle başlayan programda yetim ve aileleri manevi bir atmosfer yaşadı. İftarın ardından çocuklar için oyunlar, yarışmalar ve sürpriz hediyeler içeren çeşitli etkinlikler düzenlendi. Osmanlı macunu, Ramazan şerbeti, pamuk şeker ve patlamış mısır gibi ikramlar da programın keyfini artırdı.

Programa Tepebaşı İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel ve eşi Nuray Yücel Hanımefendi, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ve eşi Hatice Gerek, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman ve İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan da katıldı.

Unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşayan yetim çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Gecenin sonunda aileler, Türkiye Diyanet Vakfı, İl Müftülüğü ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar