27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

‘Dünya Kadınlar Günü’nü Spor ve Dansla Kutladılar

Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Spor ve Dans Etkinliği” büyük ilgi gördü.

  “Güçlü Kadınlar Güçlü Toplumlar” mottosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde birbirinden özel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, kadınları spor ve dansla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe mahallelerden gelen kadınların yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Merkezlerinden eğitim alan çok sayıda kadın katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, burada yaptığı konuşmada tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Kadınlar daha sonra halk oyunları, zumba ve modern dans eğitmenleri eşliğinde dans ettiler. Doyasıya eğlenen kadınlar düzenlenen eğlenceli etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. 

 





Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar