27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sağlık emekçisi kadınlar bir araya geldi

Eskişehir Sağlık Sen'in düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında İlimizin kadın sağlık emekçi kadınları bir araya geldi.

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin KÖKSAL sağlık çalışanları en çok bedel ödeyen, yoğun şartlar altında fedakârca görev yapan dünyaya örnek grubuz. Bir toplumun eğitilmesi, ilerlemesi, yön verilmesinde kadının önemi büyüktür. Eskişehir Sağlık Sen şubesi olarak kadın sağlık çalışanlarımızın bir gün değil 365 gün hizmetinde olmaya devam edeceğiz. dedi.

Eskişehir Milletvekili Prof.Dr.Aysen GÜRCAN mecliste sizlerin yanında olmaya devam edeceğim. Sağlık çalışanlarının yaptığı özverili çalışmalar için teşekkür ediyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi HATİPOĞLU sağlık çalışanlarımız için toplu taşımadan ücretsiz yararlandıracağız sizlere neler yapsak azdır emekleriniz büyük dedi,

Tepebaşı Belediyesi Başkan Adayı Hamid YÜZÜGÜLLÜ ve Odunpazarı Belediye Adayı Özkan ALP pojelerini sundular.

İlimizin yerel sanatçılarından Ali DOĞU şarkılarıyla geceye damga vurdu 

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar