26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

MİMİ ve MOMO İLE EĞLENCE

Özdilek Eskişehir Alışveriş Merkezi, ara tatil etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği sevilen karakterler Mimi ve Momo etkinliği ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Mimi ve Momo eğlencesinde çocuklar yaratıcı drama, hayvan bulmacası, köpek balığı, duygusal heykeller ve mini kulüpte keyifli zamanlar geçirdi. Çocuklar eğlenirken aileler de çocuklarının bol bol hatıra fotoğrafını çekti.

Özdilek AVM Yönetimi; ara tatilin başlangıcından itibaren her gün çocuklara hem eğlenecekleri hem öğrenecekleri birçok etkinlikle buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımızdan güncel olarak takip edebilirsiniz. Gerçekleştireceğimiz tüm etkinliklerimiz ücretsizdir. Tüm çocukları ve aileleri keyifli zaman geçirmeleri için Özdilek Eskişehir’e bekliyoruz.

 

 

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar