27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

GENÇLİK MERKEZLERİ İÇİN YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin 3 farklı noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde, yeni dönem eğitimler başlıyor. Ücretsiz olacak eğitimler için kayıtlar, online olarak 8 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek yeni dönem eğitimleri için kayıtlar, 8 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimler arasında gençler için birçok seçenek bulunuyor. 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 29 Ekim Gençlik Merkezi ve 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler için online kayıt linki, “esktgm” adlı sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Kontenjanı dolan eğitimlerin kayıt formundan kaldırılacağı belirtilirken, yaş aralığı ayrıca belirtilmemiş kurslardan 17-35 yaş arası vatandaşlar yararlanabilecek.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar