30 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

’İsrail ile ticareti sonlandırın’ diyenlere Filistin’deki marketten videolu cevap

Gazeteci aktivist Mehmet Ardıç, hükümete "İsrail ile ilişkileri sonlandırın" diyenlere Filistin'de İsrail kontrolü altındaki kapalı bir RAM bölgesinde yer alan marketten videolu cevap verdi.

İsrail gümrüklerinden gemi, uçak geçirmeden Filistinlilere yardım malzemesi ulaştırılamayacağını söyleyen Ardıç, "Biz Türkiye olarak ürün göndermezsek, Fransızlar, Almanlar gönderecek." dedi.

'BİZ GÖNDERMESEK, FRANSIZ, İTALYAN, ALMAN GÖNDERECEK'

Ardıç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Filistin'de tecrit edilmiş bölgenin içerisinde Kudüs'un Ram şehrindeyiz. Bakın markette Türk ürünü salça var. Bu salça buraya gelebilmesi için nereden geçmesi gerekiyor? Elbetteki İsrail gümrüğünden geçmesi gerekiyor.  Burada Filistinli kardeşlerimiz faydalanıyor bundan. İsrail diyor ki buraya başka bir ürün girmesin, Türk ürünü girmesin, İsrail ürünü girsin. Peki biz ticareti kestik diyelim. Bu salçayı buraya göndermedik. Ne olacak arkadaşlar? Fransız, İtalyan, Alman malı gelecek. Sonuçta yabancı bir mal buraya girecek. Mecburen bir gemi, uçak buraya getirmek zorundayız. Ama klavye kahramanları İsrail'le ticareti keselim diyorlar. Peki kim gönderecek buraya bu malları?"



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar