27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Büyükerşen yasal değil diyordu, Ünlüce Eskişehirspor’a destek sözü verdi

Eskişehirspor’a yasal anlamda nasıl yardım edeceğini göstersinler, söylesinler” diye kunuşan Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor'a destek vermediği için yıllarca eleştirilmişti. 

Bu konuda sık sık sorulan sorular benzer açıklamalar veren Yılmaz Büyükerşen bir toplantıda bu konuda sorulan soruya “Para lazım ya, belediyeler yolunu bulurlar diyorlar. Köşe yazıları, akıl hocaları ve yöneticiler bana anlatsınlar. İmar yolu dışında nasıl başka bir yol bulunur. Kanun yasaklarsa, kanunun arkasından dolan diyorlar. Ya bu ne demek, üç kağıt demek. Bunları söyleyen akıl hocaları taraftarları heyecanlandırıyorlar, ümit veriyorlar. Bana yol göstersinler belediyelerden nasıl yardım edilir. Mümkün değil. Belediyelerin hali ortada. Bunun dışında yardım edemez belediyeler. Allah'tan kanunla yasaklamışlar. Taraftarın oyunu alırız diye yapılıyordu, sonra bunu kanunla yasakladılar.” dedi.

Yılmaz Büyükerşen'in bu açıklamalarını bilen vatandaşlar dün projelerini açıklayan CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye adayı Ayşe Ünlüce'nin Eskişehirsporla ilgili sözlerini duyunca "kim doğru söylüyor" yorumlarını yaptı.

Ayşe Ünlüce seçilirse Eskişehirspor’un deplasman masraflarını karşılayacağız diyor..Yılmaz Büyükerşen ise yıllarca Es-Es’e yardım etmek kanuni değil dedi.Kanuni değilse Acaba sayın ünlüce cebinden mi karşılayacak deplasman masraflarını?



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar