26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Fatih Portakal’dan skandal sözler!

Fatih Portakal’dan skandal sözler!
  • 22 Mayıs 2023 Pazartesi
  • 1634 kez okundu

Sözcü TV Ana Haber programı sunucusu Fatih Portakal, kendi Youtube kanalındaki canlı yayında Başkan Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret etti.

CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği 7'li koalisyon seçimde hezimete uğrarken, muhalif gazeteciler AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy veren seçmene yönelik hakaret içerikli sözler sarf etmeye devam ediyor.

FATİH PORTAKAL MİLLET İRADESİNİ HİÇE SAYDI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, Youtube kanalından yaptığı yayında AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy veren seçmene hakaret etti, şu ifadeleri kullandı:

Gideceğim tekrar oyumu severek isteyerek (Erdoğan'a) vereceğim diyor. Bu mantığı anlamak mümkün değil. İşte ben buna kör cahil diyorum. Bu insanı aydınlatamazsınız.

Veya alamayacağı TOGG'un önüne yatan öpen bir insan. Onu aydınlatamazsın. Bu alamayacağı bir TOGG. Onun için büyük bir hayal. Parası yok çünkü. Binemeyecek ona. Ben binebilirim. Giderim bugün TOGG alabilirim. Ama almak istemem.

Ama o alamayacağı TOGG'un önüne yatıp arabayı öpüyor.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar