27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Yaşlılar haftası kutlamaları kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi

Tepebaşı Bölgesi Karalan Mahallesi'nde, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Serkan Ceyhan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm Dr. Gözde Pakize Gök ve sağlık personelleri, Orman Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla birlikte yaşlılar adına hatıra ormanı oluşturmak için bir araya geldi.

Yaşlılar Haftası'nı kutlamak adına düzenlenen etkinlikte, toplumun değerli büyüklerine olan saygı ve sevgiyi simgeleyen bir hatıra ormanı oluşturuldu. Op. Dr. Serkan Ceyhan, yaşlıların toplumumuzun önemli bir parçası olduğunu ve onlara olan saygı ve sevginin önemini vurgulayarak, böylesine anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Gözde Pakize Gök ise, yaşlıların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmanın toplum olarak bir zenginlik olduğunu ve bu etkinliğin bunun bir yansıması olduğunu ifade etti.

Etkinlik kapsamında, Karalan Mahallesi'nde bulunan özel bir alana, yaşlıların adına sertifikalı fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu fidanlar, gelecek nesillere yaşlılarımızın hatırasını yaşatacak ve yeşil alanların artmasına katkı sağlayacak.

Orman Bölge Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliği, yaşlılarımıza olan saygı ve sevgimizin bir göstergesi olarak ön plana çıktı. Katılımcılar, fidan dikimi sırasında bir araya gelerek hem doğayı koruma bilincini artırdılar hem de yaşlılarımıza olan minnet ve şükranlarını dile getirdiler.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar