5 Mayıs 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Minik öğrenciler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Anadolu Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Öğrenciler ilk önce Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile Üniversite Senatosunda bir araya geldi. Kutlamalar, sonrasında miniklerin hazırlamış olduğu gösteri ile Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda devam etti. Etkinliğe Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Genel Sekreter Yardımcısı Galip Özsarı, Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım başta olmak üzere öğretmenler ve aileler katılım gösterdi.

Rektör Erdal: “Geleceğimiz emin ellerde”

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Senatoda gerçekleşen buluşmada minik öğrencilerle yakından ilgile onlara çeşitli hediyeler de verdi. Önlerindeki mikrofonu açan öğrenciler, kreşte öğrendikleri şiirleri ve şarkıları söylerken renkli anlar yaşandı. Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım ise minik öğrenciler tarafından yapılan bir tabloyu, Rektör Prof. Dr. Erdal’a hediye etti.

Rektör Erdal gerçekleşen buluşma ve etkinliklere dair duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı: “Bu sabah çocuklarımızı senatomuzda ağırladık, kısa bir süre de olsa üniversitemizi onlar yönetti. Biz de onlarla büyük gurur duyduk. Görüyoruz ki geleceğimiz emin ellerde. Atatürk demokrasinin bir işareti olarak bugünü çocuklarımıza armağan etmiş. Daha nice nesillerce çocuk bayramımızı kutlamayı diliyorum.”

Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım: “Çocuk bayramını coşkuyla kutluyoruz”

Minik öğrencilerin büyük emeklerle gösterilerini hazırladıklarına  değinen Dr. Öğr. Üyesi Aslı Yıldırım ise “Çocuklarımız etkinliklerini velileriyle paylaşmak için çok heyecanlılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da her geçen yıl daha büyük coşkuyla kutluyoruz.” şeklinde konuştu. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar