27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESTÜ’de Resmi Yazışma Eğitimi Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığınca yürütülen "Her İdarede Bir Resmi Yazışma Eğiticisi" programı kapsamında ESTÜ Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Sekreterlerine yönelik “Resmi Yazışma Eğitimi” düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığınca "Her İdarede Bir Resmi Yazışma Eğiticisi" programı kapsamında 19 – 20 Aralık 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde gerçekleştirilen ve üniversitemiz temsilcilerinin de katıldığı resmi yazışma eğitiminde edinilen bilgiler, 19 Mart 2024 tarihinde Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda üniversitemizde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve fakülte/yüksekokul/enstitü sekreterleriyle paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığınca resmî yazışma süreçlerinde uygulama birliğinin sağlanması amacını taşıyan "Her İdarede Bir Resmî Yazışma Eğiticisi" hedefi doğrultusunda “Resmî Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi” programlarının 5 Aralık 2023 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde gerçekleştirilen eğitimlerine, 208 üniversiteden 526 temsilci, 17 bakanlık, 15 Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum, kuruluş ve ofis, 30 büyükşehir belediyesi, il belediyeleri temsilcileriyle toplam 1.393 eğitici katıldı. Eğitimlere Eskişehir Teknik Üniversitesi temsilcileri olarak ise İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sayın Betül GÜMÜŞ, Sayın Emre YAHNİ ve Sayın Gizem KARALI katıldı.

Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda 19 Mart 2024 tarihinde Personel Dairesi Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Gelişimi Destek Birimibirliğinde Öğr. Gör. Dr. Sayın Betül GÜMÜŞ ve Sayın Emre YAHNİ eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitimde ise belge ve belge yönetimi, gizlilik dereceli belgeler, e-yazışma teknik rehberi, belgenin çoğaltılması, gönderilmesi, alınması ve iade edilmesinde uyulması gereken kurallar, resmî yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili konularda bilgiler paylaşıldı.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar