27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ford Trucks ve IVECO potansiyel iş birliklerini

Ford Trucks ve IVECO potansiyelbirliklerini değerlendirmek üzere Mutabakat Anlaşması imzaladı

Ford Otosan'ın ağır ticari markası Ford Trucks ile Iveco Group N.V.'nin (IVG) hafif, orta ve ağır ticari araçlar tasarlayan, üreten ve pazarlayan markası IVECO, ağır ticari araçlar için yeni bir kabin geliştirme konusunda potansiyel birbirliğini araştırmak üzere bağlayıcı olmayan bir Mutabakat Anlaşması imzaladı.

İmza töreninde Iveco Group CEO'su Gerrit Marx, Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt ve Ford Trucks Başkan Yardımcısı Emrah Duman hazır bulundu.

Bağlayıcı olmayan Mutabakat Anlaşması, iki şirketin kabin içindeki bileşenleri ve sistemleri kapsayan yeni ürün ve teknolojilerin ortak geliştirilmesindebirliği yapma potansiyelinin değerlendirilmesinde bir ön adım niteliği taşıyor.

Bu anlaşma, Ford Trucks ve IVECO arasında karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklığın geliştirilmesi yoluyla rekabet gücünü artırmayı ve AB Doğrudan Görüş Standardına uygun çözümler iyileştirmeyi ve CO2 azaltımı için aerodinamiği iyileştirmeyi amaçlıyor.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Otomobil-Motorsiklet Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar