27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Neta U Kompakt Segmentin “En Sorunsuz ve Kaliteli Otomobili” Oldu!

Neta U Kompakt Segmentin “En Sorunsuz ve Kaliteli Otomobili” Oldu!
  • 26 Şubat 2024 Pazartesi
  • 5404 kez okundu

Çin’in en büyük yeni nesil otomobil üreticilerinden Hozon Neta, yapılan bağımsız araştırmalarda ön plana çıkmaya devam ediyor. Otomotiv sektörünün en önemli tüketici araştırmalarını yapan bağımsız kuruluşu J.D. Power’ın Çin’de gerçekleştirdiği detaylı çalışmalarda Hozon Neta U’nun IQS (İlk Kalite Araştırması) kapsamında, kompakt sınıfın “En sorunsuz ve kaliteli otomobili” olarak ilk sıradaki yerini aldığı açıklandı. Yapılan araştırmada 2 ile 6 ay boyunca tüketiciler tarafından Çin’de kullanılan elektrikli otomobillerin sorunsuzluk ve kalite seviyesi analiz edildi.

Elektrikli araç üretiminde Dünya’daki en iyiler arasında yer alan Hozon Neta, kalite, güvenilirlik ve sorunsuzluk disiplinlerinde küresel anlamda rüştünü ispatlamaya devam ediyor. Bağımsız tüketici araştırma şirketi J.D. Power’ın Çin’de elektrikli araçlar üzerinde yaptığı IQS-İlk Kalite Araştırması’nda Hozon’un Neta U modeli, kendi segmentinde birinci olarak “kompakt sınıfın en sorunsuz ve kaliteli otomobili” unvanını kazandı.

Çin’in 81 farklı şehrinde 7 bin 191 adet otomobil üzerinde 6 ay boyunca yapılan analizlere 36 markadan toplam 76 farklı model katılım gösterdi. 2 ile 6 ay boyunca otomobile ilk kez sahip olan sürücüler vasıtasıyla 2 farklı alanda, 10 farklı kategoride, 236 olası problem üzerinde çalışıldı. Tasarımdan multi medya sistemine, koltuklardan sürüş asistanlarına, batarya ve motor teknolojilerinden havalandırma sistemine, iç mekandaki koku seviyesine kadar incelenen otomobiller içinde Neta U, araştırma sonuçlarında aldığı en yüksek puanla dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde ülkemiz yollarıyla da buluşan Hozon Neta U, zengin güvenlik ve teknoloji ekipmanları ve 420 kilometre menzile sahip CATL bataryasıyla kendi sınıfının iddialı modelleri arasında yerini almış oldu. 1 milyon 649 bin TL’lik satış fiyatına sahip olan Neta U, ayrıca üstün güvenlik donanımları ve sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunan SUV olarak ön plana çıkıyor. V2L fonksiyonu sayesinde tıpkı bir jeneratör gibi enerji kaynağı haline dönüşerek farklı elektronik cihazları şarj edebilen dinamik SUV modelde, tek pedal sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımları, her biri 8 inç olan iki ayrı dokunmatik ekran, premium materyallerle bezenmiş iç mekân öne çıkıyor. Birçok aktif ve pasif güvenlik ekipmanıyla donatılan Neta U’nun ayrıca C-NCAP testlerinden 5 yıldız aldığı belirtiliyor. Sadece 30 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e hızlı şarj özelliğiyle donatılan kompakt SUV modelde, mevsimsel farklılıklarda sürüş menzilini koruma altına alan Hozon Neta’nın patentli batarya ısı yönetim sistemi de standart olarak sunuluyor.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Otomobil-Motorsiklet Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar