26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Otobüs Bu Kez Dubalı Yolda Arızalandı! Şerit Kapandı

Eskişehir'de toplu ulaşım sistemindeki sıkıntıların ardı arkası gelmiyor. Neredeyse her gün bir aracın bozulduğunun görüntüleri sosyal medya da yer alıyor. Dün arızalanan otobüsün vatandaşlar tarafından ittirildiği görüntülerin ardından bugün de hafta başında dubalar döşenen Yunusemre Caddesinde bir otobüsün arızalandığı görüldü. 

Sık sık meydana gelen otobüs arızaları ise akıllara bu araçlarla ilgili bakımların yapılıp yapılmadığı sorusunu akıllara getiriyor. 

Arızalan otobüs nedeniyle dubalarla bölünen yolun bir bölümü trafiğe kapanmış oldu. Benzer durumlar farklı noktalarda da yaşanabiliyor. Yine dubalarla bölünmüş olan bölgelerde şerit üzerinde meydana gelen bir arıza sonrası arka taraftaki arıçların şerit dışına da çıkamamasıyla uzayan kuyruklar trafik akışının durmasına neden oluyor. 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar