19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Plaj Keyfinde Eskişehir’e JETSKİ’Lİ Rakip

Plaj Keyfinde Eskişehir’e JETSKİ’Lİ Rakip
  • 4 Ağustos 2022 Perşembe
  • 1982 kez okundu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kentpark içindeki yapay plaj ile ilgili olarak basın kuruluşlarına bir açıklama gönderdi. Açıklamada yapay plaja övgüler dizilirken “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajı 2022 yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor. Sıcak havadan bunalan binlerce misafir plajın tadını çıkarırken, plaja yurt içi ve yurt dışından turistler de büyük ilgi gösteriyor” gibi oldukça iddialı ifadeler kullanıldı.

“Bozkırın ortasında plaj keyfi” başlığıyla pazarlanan haberde 3 Haziran-1 Ağustos arasında plajdan 10 bin 242 kişinin faydalandığı belirtilirken, Konya’nın Beyşehir ilçe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılan Karaburun Plajının bozkırın ortasında plaj keyfini çok daha doğal bir ortamda sunmasıyla Eskişehir’e dişli bir rakip olabileceği yorumlarına neden oluyor.

Geçen yılın temmuz ayında Beyşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Gölü kenarında açılan Karaburun Plajının 3 kilometre sahili bulunuyor. Karaburun Plajının İç Anadolu Bölgesinin gözdesi olduğu ve “Akdeniz plajlarında olan her şeyin olduğu bir plaj” olduğu ileri sürülüyor. Deniz keyfini aratmayan Karaburun plajı ile ilgili görsellerde ziyaretçilerin JetSki de kullanabildikleri görülüyor.

Bugüne kadar “Bozkırın ortasında plaj keyfi” ifadelerinin ekmeğini yiyen Eskişehir Büyükşehir Belediye yönetiminin, Konya’da ortaya çıkan ve oldukça güçlü bir potansiyele sahip görünen Karaburun Plajı ile nasıl rekabet edeceği merak ediliyor!

Beyşehir KONYA - Karaburun Plajı

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar