26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir’de belediye otobüsünde çıkan yangın söndürüldü.

Eskişehir’de belediye otobüsünde çıkan yangın söndürüldü.
  • 4 Ağustos 2022 Perşembe
  • 1427 kez okundu

İstanbuldaki sık sık meydana gelen otobüs yangınlarını hatırlatan bir durum da Eskişehir'de meydana geldi. İstanbuldaki toplu ulaşım araçlarında yaşanan sıkıntıları aratmayan sorunların sık sık gündeme geldiği Eskişehir'de bugün de bir otobüs de yaşanan tehlike kısa sürede fark edilerek yangın büyümeden söndürüldü.

Sık sık yolda kalan, bakım için Teksan da sanayi de aylarca yattan otobüslerde yaşanan sorunlara son haftalarda yaşanan tramvay sorunları da eklendi. Çeşitli nedenlerle özellikle tramvaylarda yaşanan sorunlar nedeniyle ulaşım sisteminde geçtiğimiz haftalarda tamamen çöktü. 

En son yaşanan sorunda Terminal yanındaki estram işletmesi içinde trafoda patlama gelmiş ve arkasından yangın çıkmıştı. Yangın sonrasında bir çok haatta elektrik verilemedi için ulaşım yaklaşık 2 saat verilememişti. 

Bugün ise Gündoğdu Mahallesi çevre yolunda, Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 TC 039 plakalı halk otobüsünün lastik kısmında balataların aşırı ısınmasından dolayı alev aldı. 


İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında hasar meydana geldi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar