19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir’de Ulaşım YİNE YENİDEN DURDU!

Eskişehir toplu ulaşım sistemi yine çöktü.. Yıllar önce vatandaşların tramvaya binmelerini garantilemek için tramvay güzergahlarındaki alternatif ulaşım yöntemlerinin tümünü iptal ettiler. Bu iptal sonunda vatandaşlar mecburen tramvay kullanıyorlar. Ancak bu da tramvay kapasitelerinin küçük olması nedeniyle hem yığılmalara neden oluyor hem de sık sık yaşanan arazılar ve aksaklıklar nedeniyle vatandaşların yollarda duraklarda mağdur olmasına neden oluyor. 

Bugün yaşanan sorun sonrasında da benzer görüntüler yaşandı. Acil otobüs hatlarının da devneye girmesi yeterli olmayınca vatandaşlar uzun süre duraklarda beklemek zorunda kaldılar. 

Yaşanan sorunun elektrik sorunu ile ilgili olduğu ifade ediliyor ve bazı güzergahlarda trafik lambaları da çalışmıyor. Trafik lambaları çalışmadığı içinse trafik çok daha akıcı şekilde hareket ediyor. Normal zamanda 25-30 dakikada gittiğiniz yere şuan 10-15 dakika içinde ulaşabiliyorsunuz. 

Yaklaşık 1 saattir tramvaylar çalışmıyor.. 

Konuyla ilgili bize ulaşan bir vatandaş şu ifadeleri kullandı "yaklaşık yarım saat-45 dakikadır tramvaylar çalışmıyor. Elektrik problemi olduğu gönderiliyor. Tramvaylar yollarda kalmış durumda. Daha birkaç gün önce aynı sıkıntı oldu. Ders çıkarmak yok. Otobüs bile gönderilmiyor acil durum otobüs durakları var ama otobüs yok"


Estram tarafından yapılan açıklama şöyle:

Enerji sistemindeki ariza nedeniyle Belediye-Otogar-Şehir Hastanesi-75 YIL arası katener hattına enerji verilmemekte olup, OGÜ-SSK, Otogar-SSK, Otogar-OGÜ, OGÜ-75 Yıl, Şehir Hastanesi-Kumlubel hatlarında tramvay işletimi yapılamamaktadır.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar