Gönderen: point | Offline 8.04.2014 23:54:28
Birader sen balatayı iyice sıyırmışın. Sen inşallah kısa zamanda ebu leheplerin sonuna nail olursun da aklın basına gelir. Siyonistmisin ne haltsın. Akp öncesinde akp diyor. Ak parti kuruldu iktidar oldu zaten. Denyo. Her türlü ayaklanmanın arkasında yıllar sonrada çıkıyor sizin gibi tipler çıkıyor. Sen hangi çöplükten bakıyorsan hayata o çöplükten bi kafayı çıkarmaya çalış. Sizin gibilere karsı yaradan taahhütte bulunuyor. Islam nurunu tamamlayacak.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 8.04.2014 15:43:52
Akp öncesi ülkeyi batıran yine akpydi unutmayalım.

taliban gibi terör örgütleriyle bağları sayesinde ciayle tanışıp anlaşan, milli görüş tabanını çalıp koalisyon hükümetleri aleyhine abd ile çalışan yine akp kurucu kadrolarıydı.

bugün ekonomi daha berbat durumda, 50-70 kuruşluk patates 3 liraya çıkmış, sebze meyve 4-6 lira arasında değişiyor kilosu, ama akp öncesi dönem gibi medyanın önüne bir milyon dolar atılıp hükümeti devirin denmiyor, o yüzden herşey çok iyiymiş gibi gösterilip bu ülkeyi yabancı sermayeye peşkeş çekme düzeni rahat rahat işliyor.

zaten çomak sokan olsa önce akp hapse atar, susturur bir şekilde daha önce yaptığı gibi, gücü yetmezse abd temizler. Yeterki akp başta kalsın, milleti dinle, osmanlı hayaliyle avutsun peşinden koştursun, bu arada abd, israil lehine yasalar, uygulamalar rahat rahat çıksın, işlesin.
 
 
Gönderen: point | Offline 8.04.2014 02:06:28
Köpek desen köpek bile nimetlere kendisine ekmek veren ele hörmet içindedir. Sizin gibi kinden kandan kaoustan krizlerden hoşlanan saflar. 2001 lerde ülkeyi batıran kafaya layıksınız.
iki durum ortaya çıkıyor öyle durumlardan nemalanan bir serefsiz yada bir islam düşmanı bu kadar dine dini değerlere saldırabilir. Onun dısında kimsenin böylesine kaz kafalı yorumlar yapabileceğini sanmıyorum.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 7.04.2014 14:36:17
Deveye diken dersek herkes anlamış olur. Iranın, afganistanın, benzer ülkelerin 50 yıl önceki haliyle şu anki arasında dağlar kadar fark var. Ne zaman bizdeki gibi dinciler özgürleştirecez deyip başa geçtiyse ülkeleri bugünkü durumlarına getirmişler. Türkiyenin de geleceği akpyle hiç parlak görünmüyor. Onlarca ülkede yaşanmış senaryoyu türkiyede de adım adım uyguluyorlar, yakında diğerleri gibi geri kalmış, cehalet toplumu olacaz, devlet topluma hizmet için değil, toplumu devleti ele geçirenlerin inançlarına göre yönetmeye, uymayanı cezalandırmaya başlayacak. Adım adım başladı da.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!