Gönderen: nopoint | Offline 4.02.2014 14:43:12
bu ülke ne çektiyse kavgadan çekti burdapkk ya herkes yardım etti.özal demirel erdel inönü hatta aynı safta miting yapan sivil toplum kuruluşları buna atatürk çü dernekler dahil .pkk ya bir şekilde destek verdiler. şimdi de ilkeleri arasında milliyetçiliği olmayan ümmetçi akp destek veriyor.
 
 
Gönderen: point | Offline 3.02.2014 22:01:05
PKKnın ipiyle solculuk arayan hainlerle karıştırmışsın galiba
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 3.02.2014 18:57:12
Akpnin teröristlerin elini kameralar önünde kaldırarak, suriye devlet başkanını değil bunu tanıyoruz diyerek iç savaşa sürüklediği suriyede islami teröristler türkmenlere saldırmaya başlamış. Bugün itibariyle çobanbey ele geçmiş, tekbirlerle kafa kesen, çocukları kurşuna dizen terör görüntüleri maalesef türkmen bölgelerinde sürmekte, katliamlardan kaçan suriyelilerden sonra akpnin ipiyle kuyuya inen türkmenler de türkiyeye göçe başlamış.

 
 
Gönderen: point | Offline 23.01.2014 22:05:32
terör dediğiniz şey suriyede yaşanan katliamlar.. Siz yıllarca solcu maskesi altında bulunanlara sahip çıkarken, dağdaki arkadaşlarınızdan selam taşırken, dağdaki köpeklerinizi büyütüp beslerken yaptığınız şeyle karıştırıyorsunuz durumu.. Şuan kendinize besleyecek köpek bumayınca esad köpeğine sahip çıkmaya başlamışsınız.. diğer köpeklerinizin yola geldiği gibi esad denen canide yola gelecek.. eninde sonunda sizde onlarla aynı pisliğin altında boğulacaksınız..

yazınıza gelince. türk halkına zorla dayatılanları unutmuşsunuz gibi görünüyor..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 20.01.2014 18:29:50
Son rezalete bakın. Teröre destek veren akp, teröriste gönderdiği silahlar tırlarda yakalanınca savcıları azarlamaya başladı.
yurtdışında ve yurtiçinde akpnin suriyedeki teröre verdiği destek zaten bilinmekteydi, teröristler bizzat kameralarda akpye teşekkür ediyordu, hatayda milletin parasıyla bakılmalarına ve silah desteğine, kullandıkları kimyasal silahlarda türk firmalarının markaları vardı.

son olarak 7 ayrı noktada mit dökümanlarıyla ve silahlarla yakalanan sözde insani yardım tırlarının aranması, taşıdığı silahların soruşturulmasına çok bozulan akp hükümeti savcıları azarlamaya başladı.

utanmadan "savcının böyle bir görevi yok" diyebiliyorlar. Çünkü pkk teröristleriyle görüştürdükleri mitçiyi korumak için kanunu değiştirmişlerdi, devlet adına suç işleyen görevlileri sorgulamak için hükümetten izin almak gerekiyor kanuna göre.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!