Gönderen: point | Offline 17.07.2011 01:22:54
sizin derdiniz belli zaten. millet bu yüzden size o yetkiyi vermiyor. yetki elinize geçse neler yapacağınız ortada. bir zamanlar yaptığınız gibi camileri ahıra çevirecek, hocaları içeri atacak, sizin gibi düsünmeyenleri dar ağacında sallandıracaksınız. Sükür ki sizin gibilerin sayısı bu ülkede kel aynak gibi.. hatırlarsanız zaten referandum sonucundada maskeniz böyle ortalara düsmüstü. evet diyenlere etmedik hakaret bırakmamıstınız. ancak size cevabı basbakan net olarak verdi. evet diyende hayır diyen de bu ülkeyi sevdiği için düsündüğü için verdi dedi. sizse her zamanki gibi saldırmayı hakaret etmeyi tercih ettiniz. kafanız artık nasıl çalısıyorsa, loplar arası bağlantı sorunumu yasıyorsunuz artık. ak partiye oy verenlere hakaret etmeyi kendinize vazife kabul etmissiniz. sanki size kübalılar gelip oy verecek, leninin ruhundan oy alacakmıssınız gibi. uyanın burası türkiye sizi iktidara tasıyabilecek olanlarda ak partiye oy verenler. hani hakaret edip durduklarınız..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 16.07.2011 16:04:07
Zaten bu akp militanlarına yorum yazdırmak yanlış.

makale ne anlatıyor, adamlar ne yazmış, tümden hakaret, makaleyle ilgisiz alakasız saçma sapan örtbas çabası, ne milletin dinine karışmadıkları kalmış ne yemedikleri halt, ama düşünce nâmına tek kelime yok, makaleyle ilgili tek cümleleri yok.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 16.07.2011 15:59:27
Ayrıca yazara da teşekkür etmek lazım.

her kesimden insanın hayatımda bu kadar rahat etmemiştim, bu kadar harçlık, ücret almamıştım, bu kadar destek görüp üretmemiştim dediği bir dönemi tekrar hatırlatmış.

nerede o dönem nerede akp türkiyesi, daha önce de dediğimiz gibi türkiye yararına çalışanları yönetimde tutmazlar, abd işbirlikçileri meclise kadar girer, medyayla anlaşır, durmadan kriz çıkarır o hükümetleri düşürürler.

sonra kendileri başa geçer, akp gibi yiyeceğini üretemez duruma getirir ama ne abd, ne diğerleri, ne zaten satın aldıkları medya ses etmez, daha da kredi notunu arttırır, onların istediği kanunları çıkardıkça.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 16.07.2011 15:55:09
Boşversene yalancı bizzat akp. Millete yalanlar söyleyip bakanı tarafından yalanı ortaya çıkarılan başkanın peşine takılmış hepsi.

yıl 2010 maliye alanyadan eli boş dönüyor, tatil villalarının tapusu ingilizde, kiralayan yabancı arkadaşımın evi diyerek türk toprağında türk memurunu geri gönderiyor, diğer tarafta türk vatandaşından vergiler fazlasıyla alınıyor.

yıl 2011, yıllardır uygulanan türkiyeyi bitirme, akp politikaları yüzünden geçen yıl kurbanı bile ithal etmek zoruda kaldığı gibi bu yıl da et balık kurumu ramazan için 10 bin ton et ithal ihalesi açtı.

tabi şimdi din hassasiyeti falan ramazan günü yine domuz etini serbest bırakmaları, piyasada dana diye domuz eti satıldığının gündeme getirilmesi ortaya çıkarsa akpye dokunur.

adamlarda utanma da yok ki, hala üste çıkacam diye uğraşıyor, diğer yanda et balık kurumunun ihalesi yapılıyor, haberleri yok tabi hala miş diyorlar.
 
 
Gönderen: point | Offline 16.07.2011 15:30:00
mışlı mişli... yalanlarınızı kendinize saklayın. topu topu sizin gibilerin sayısı türkiyede yüzde 10 u geçmez.. hayatınız insanları sömürme, kandırma, din düsmanlığı üzerine kurulmus.. ama iste allahın sopası yok. böyle müslümanları savunmak durumunda da kalırsınız iste... en güzeli bu. daha çok burnunuz sürtecek.. aponun kankileri sizi..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 16.07.2011 14:37:33
Sizin gibiler olsa ortada işte, et ihtiyacı domuzdan ve her tür kaçak etten karşılanıyor.

toprakların tapusu ingilize, israilliye satılmış.

dspnin mhpnin bitirdiği, avrupa ülkelerinin bile tutukladığı, ülkelerindeki oluşumları dağıttığı pkkyı yeniden güçlendirip bugünlere getirdiniz, şehirlerde bile araba yakıyor insan öldürüyorlar, başbakan bile ülkede rahat gezemiyor zırh üstüne zırh, koruma üstüne koruma yapmak zorunda.

işiniz gücünüz din tüccarlığı, ne habere, ne makaleye söyleyecek tek lafınız yok, haklılık yok akıl yok, sonuç hakaret, din tüccarlığı sonra, bir siz müslüman bu kadar millet, bizzat milli görüş başkanlığı yapan yazarlar yawur. Işiniz gücünüz fitne fesat, ramazana gelecek 10 bin ton et’e söylenecek söz yok tabi.
 
 
Gönderen: point | Offline 16.07.2011 14:13:54
hala mıslı mişli seyler.. senin gibiler olsa turkiyenin ne hale geleceği belli.. 2001 de provasını yaşadık hep beraber. sizin derdiniz belli turkiye kuba gibi olsun, insanlar aclıktan kendilerini 1 dolara satsın.. tum amacınınz lenin manyagı gibi olmak.. bu ugurdada en buyuk dusmanınız belli. islam ve dindar insanlar. her ne yolu denesenizde yukardaki ornekte oldugu gibi yine sizde ister istemez muslumanlardan medet umuyorsunuz. soyle turkiyeye nefes aldıran bir tane sizin gibi zibidilerden ornek verebilseniz.. ama yok sizin gibilerin adı sadece tukurdugunu yalamakla, cahil cuhala muhalefetle anılmanın dısında asla anılmaz anılmıyorda..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 16.07.2011 13:28:16
Ramazan için 10 bin ton et ithal ediyormuş akp.

2007-2008de ne deniyordu? Yakında bu akp politikalarıyla kurban da ithal edilecek.

hayaldi gerçek oldu, geçen yıl kurbanlık bile ithal edildi.

bir erbakan dönemine bak, bir öğrencisiyiz diyerek milli görüş tabanına, oylarına göz diken bu akp dönemine bak, adamların para pul, oy için yapmayacağı şey yok.

bir yanda diğer hükümetlerden çok daha verimli, her şehirde yerli üretim ucuz et satışı, devlet denetiminde.

bir yanda akp hükümeti, domuz eti, köpek eti bile piyasa sürülmüş, kırmızı et ihtiyacı ne pisliklerden karşılanıyor, utanmadan sağa sola iftira atarak geziyorlar hala, bırakın günlük ihtiyacı karşılamayı kurban bile ithal edilir olmuş.
 
 
Gönderen: point | Offline 15.07.2011 18:37:09
isin en güzel yanı bu ve bunun gibi din düsmanları nasıl da bir zamanlar sövdükleri, hakaret ettiklerinin arkasına saklanmak zorunda kalıyorlar.. Allah büyük..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 15.07.2011 15:19:25
Akp kafası hakaretlerine devam etsin, bu makaleler, düşünceler bütün zorbalıklarına, şiddete, hapislere rağmen dile getirilecek.

haliyle söyleyecek sözü olmayan akp diktatörlüğü de yine şiddetle cevap verecek.

demokrasiyi çoğunluğun dediği olur diye tanımlayan bir cahilin peşine takılanlardan başka birşey beklenmez.

oy oranları %60-70 bile olsa naziler gibi, bu nazi kafalar birgün temizlenir de, %20lerin dediğine gelirler ama ne ülke kalır ne birşey, her diktatör gibi peşlerine kalabalık taktılar mı kudurma dönemindeler şu an, ama dünya bunları çok gördü, böyle eylemleri devam ettikçe insanlık bir gün lanetler peşlerinde ne kalabalık kalır ne birşey, sürü dağılır.
 
 
Gönderen: point | Offline 15.07.2011 15:07:12
yerim senin ağzını.. allahın kominist bozması.. kominist takılıp fasistin dik alası olan sizin gibilere halk tokat attıkca hala anlamayacak kadar kalın kafalısınız.. bu kafayla da aynı yerde saymaya mahkumsunuz
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 15.07.2011 14:46:29
Tabi akp kadroları o dönemler de milli görüş içinde gizlenen, bu milli politikalara aslında tamamen ters olan ihanet takımıydı.

kendilerini güçlendirecek, milli menfaatlere çalışan hükümetleri düşürecek abd anlaşmalı planların parçası satın aldıkları medya patronlarının isteği üzerine milli görüş ve diğer partiler iş güvenliği yasasına evet derken, akp kadroları bugün "israile toprak kiralamayı da yasaya koyalım" söylemleri gibi "basın mensuplarını dahil etmeyelim" diyorlardı, ve sözde hocaları erbakan liderliğindeki partileri evet derken hayır oyu kullandılar. Milli görüşün tam aksi politikalar izleyen bu ihanet kadrosunun o oluşum içinde de oy kapma, güçlenme derdinde olduğu da apaçık ortada, yoksa insanın hocasıyla, ideolojisiyle ufak tefek görüş ayrılıkları olur, bu kadar "tamamen ters bir durumu" olamaz. Biri bağımsız, kendine yeten türkiye derken, biri parayı verene kanun çıkar, toprak ta satarız, ekonomiyi kumara da bağlarız demez.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 15.07.2011 14:40:05
Bu sokak ağzı da akplilerden beklenir ancak, başkanları ne ki ayak takımı ne olsun.

makale de bahsedilen dönemi yaşayan her kesimden vatandaş o dönem rahat ettiğini, cebine daha çok para girip, daha refah içinde yaşadığını söylüyor da akp kafası bunu kaldıramıyor hala.

anlayış farkı da bu, o zaman şimdiki gibi sözde destekler, cemaate peşkeşler yerine gerçekten üretici üretim için destekleniyordu, bugün domuz, kaçak et, hatta geçenlerde piyasaya sürülmek üzere yakalanan köpek etleri yoktu, üretici üretip hakkını alıyor, yurdun her köşesinde et balık reyonları açılıyor, millet kendi ürettiği et ürününü ucuz ve güvenli devletten alabiliyordu, o dönemin çocukları, gençleri babam o zaman iyi harçlık veriyordu diyebiliyor. Ama akp kafa hala hakaret, iftira, yalan dolan peşinde, bunları ört bas etmeye çalışıyor, kendini tarif eden hakaretleriyle.

 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 15.07.2011 10:58:56
Türkiyenin başında tutmazlar türkiye yararına çalışanı.

akp gibi kukla olursan ama ne imfnin ne abdnin kimsenin sesi çıkmaz, erbakan gibi yabancının sömürüsüne kapatsaydı türkiyeyi, israile toprak verecez, kiralıcaz, et ithal edecez, pancar ekimini sınırlayacaz, kanser yapan abd-israil ürünlerini yedirecez millete demeseydi abd, imf her gün türkiyede medyayı satın alır akpyi düşürmek için yayın yaptırırdı.

bu hükümet tam tersi, türkiyeyi kanunla sömürgeleştirdiği, abdnin israilin mallarını zorla türk insanına sattırdığı için aksine satın alınan medyada övülüyor, akpnin dünyada uygulanmayan %yi gıda tüzüğüne koymasını, milleti kanser etmesini yazan, söyleyen, türkiyedeki et ihtiyacının büyük bölümünün domuz ve kaçak etten karşılandığını yazan, söyleyen susturuluyor, hapse atılıyor, satın alınmış medya gerek ecevit, gerek erbakan dönemlerinde yaptığı gibi hükümete saldırmak yerine yolsuzluklarını örtüyor, gündem değiştiriyor.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!