Gönderen: hguven | Offline 5.07.2011 17:33:54
S.A Allah (cc) senden razı olsun...
Kalemine ve yüreğine sağlık..
fikrin değerini bilenlere sesleniyorsun..duyulmasıdır dileğim..
Biliyorsunki! Yaşama/yazma amacımız O`nun (c.c) hoşnutluğunu kazanmaktır“!
Ves’selam...
Hüseyin Güven
 
 
Gönderen: point | Offline 27.06.2011 11:07:09
turkiyede 2 kişiden biri senin yalanlarına inanmadı. hala yalanlarla ne elde edeceğinizi sanıyorsunuz.. yalanlarınız hep terz tepiyor ama siz akıllanmıyorsunuz. biz suan sunu merak ediyoruz her 2 kişiden biri akpartiye oy verdi ya. bahcelimi yoksa cakma gandimi ak partiye oy verdi.. ? :)) Referandumda oy kullanmayı bile beceremeyen gandi vermiştir diyorlar..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.06.2011 02:08:54
Zavallılık akpnin yolsuzluklarını, abd isteklerini hayata geçirmesini, kuklası olmasını bir yana bırakıp hala savunmaya çalışmak olsa gerek.

akp döneminde kırmızı et ihtiyacının domuz etinden sağlandığı, ve bunun et balık kurumu resmi (gov. Tr) sitesinde yayınlanması, halka dana diye domuz eti almayın diye uyarılması haberinin altına dünya petrol krizi ve kıbrıs ambargosu dönemine gönderme yaparak, dünyada kıtlık varken, ecevit zamanında tüp kuyruğu vardı yazacak kadar saçmalayan, akpye tapanlar, yine gerçekleri saptırma peşinde.

gündem gayet açık, abd gazze filosu istemedi, gerçek insan hakları savunucusu avrupalı ve diğer ülkeler yine de abdye karşı gemi gönderiyor, fakat bop rolü gereği araplara yakın görünüp abdnin islam dünyası içindeki eli kolu gözü olan akp, emir üzerine kendine bağlı sözde bağımsız vakıf ve kuruluşları da geri çekti, teknik neden gibi inandırıcı olmayan bir bahaneyle gazze olayını kapattılar, oysa en atıp tutan, şov yapan akpydi, şimdi sesi çıkmıyor.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.06.2011 01:00:03
bu zavallı yorumcu yüzde 50 oydan sonra hala çırpınıslara ve saçmalamalara devam ediyor. bu yazar arkadasımız da keza farklı bir halde değil.. İsin enteresan tarafı aslında birbirleriyle tamamen zıt olan iki kisi ak partiye saldırmak adına nasıl oluyorda böyle bir araya gelebiliyor.. durumunuz gerçekten vahim arkadaslar..

seçim sonunda saadet partisine oy veren bir kardesimizle konusuyorduk. bir sürü sey anlattı. yok iste çıkıyor bir allah diyor kanıyorsunuz, dıs borç su oldu, yok dini temelleri söyle sarsıyorlar vs. diye konustu durdu. tüm bu konusmanın sonunda cebinden parlament çıkarıp yakması ise zaten ne anlattığını ve neyi savunduğunun ne kadar farkında olduğunu da göstermek adına yaptığı bir haraket olsa gerek diye düsünmeden edemedim..

bu yazar kardesimiz kendince yazıyor birseyler ancak yorumlarına katılan ve destek verenlerin tamda kendinden zıt olan ve hatta yeri geldiğinde dine ve dini değerlere saldırmaktan kendini alamayanlar olduğnu ne yazıkki göremiyor anlasılan
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 24.06.2011 03:37:48
Akpnin şov ve çıkar amaçlı gündemde tuttuğu gazzeye yardım söyleminden neden vazgeçtiği ortaya çıktı.

abd "gazze filosu ne gerekli, ne de yararlı" diyerek görüşünü resmen açıkladı.

tabi daha önce kuklası akpye (ki avrupalılar için de böyle, erdoğanı bushun her söylediğini yaptığı için köpeği olarak kolajlayıp, davalık olmuş, kazanmışlardı da) önceden söylemiş olacak ki, bu sefer türkiye katılmıyor, diğer ülkelerden gemiler gidecek, türkiye abd emriyle bu eylemden el çektirildi.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!