Gönderen: point | Offline 29.05.2011 09:15:33
emin çölasan moduna girmis. yıllar önce nerede yazdın.. 2001 de ülkeyi batırdığınız zamanmı fark ettin bunları..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 29.05.2011 04:15:48
5- ilk defa hayvancılığı tamamen bitirdik ve kurbanlıkları dışarıdan ithal ettik.

bu maddeyi de yıllar önce yazmıştım, akp üretimi bitirdi, kırmızı et ihtiyacı domuz ve kaçak etten karşılanıyor, yakında kurban da ithal gelecek diye, buyrun artık geliyor.

akpye taparcasına gözle bakmayan herkes eylemlerin sonucunu görüyor, terörde, çıkarılan yasalarda, gıda tüzüklerinde herşey belli, ve sonucu o an yazılıyor, hükümet uyarılıyor ama bir halttan haberi olmayan hükümet ve taraftarları uyaranları cahillikle suçlayıp, onların dediği yere varıyor.

ne oldu 2007-2008de söylediklerimiz? Buyrun kurban bile ithal artık, o zaman bu sözlere yazdıklarınız saçmalıkları düşünün de utanın biraz.
 
 
Gönderen: point | Offline 29.05.2011 00:19:55
medyanın ne olduğunu ve kimleri nasıl gösterdiğinizi sedatmutlu kardesim sizden daha iyi ve yakinen bildiğimden emin olabilirsiniz. ben o isin içinde istanbuldaydım suan eskisehirde de istanbuldada çalısan okuldan arkadaslarım var. o bakımdan kim siyonist kim patroncu, kim halkın kanını emenlerin yanında hepsini çok iyi biliyoruz. doğan medyasının durumunu ifade etmeye gerek bile yok. hersey aleni ortada dönüyor. bugün çarkçı kemalin rüzgarını estirmeye çabalayanlarda onlar. ama ne yaparsan yap malzeme ortada.. ondan rüzgar değil sadece rüzgarda dönen çark olabilir sadece.. bugün objektif olması gereken ve bu tarz konularda atmaya geldimi mangalda kömür bırakmayanların parti toplantılarda sandalye tepelerinde nasıl saksakcılık yaptığınıda gördük. aynı sekilde yargının içindede çıkmıs sözüm ona onursal baskanlar falan desen onlarda öyle..
 
 
Gönderen: muratcan206 | Offline 28.05.2011 20:23:28
gerçektende yurdumuzda medya çok önemli.doğan gurubu da gökten zembille inmedi.
 
 
Gönderen: sedatmutlu | Offline 28.05.2011 19:17:50
point rumuzlu arkadaşım, Allah size de bize de şuur versin. kanıtlanması ve bertaraf edilmesi en zor olan yalan, doğruya en yakın olan yalandır. AKP öyle birşey işte. Medya ve etkin güçler menfaatlerinin gereği AKP yi gözde tutmaya devam ediyor. Şöyle bir kıyaslama yerinde olacaktır; Tom ve Jery diye çizgi film vardır, malumunuz. Bu çizgi filmde Fare sevimli ve mazlum gösterilir,kedi ise tam tersi,kötü gösterilir. Fareye yaptıklarından dolayı kediyi hiç sevmeyiz,değilmi? Halbuki kaç tane insan gösterebilirsiniz (özelliklede bayanlardan) fareyi sevimli gören. Evinde kedi besleyen ve seven mi çoktur,yoksa fareyi seven mi?
İşte Siyonizm ve Medya, çoğu şeyi yanlış ve kötü yapsada AKP’yi Fare misali güzel gösteriyor.
İşte Medyanın Gücü bu!...
 
 
Gönderen: point | Offline 28.05.2011 00:06:46
akp öncesi halk açlıktan ekmek bulamaz hale gelmisti.. simdi bolluktan ne yapacaklarını sasırıyorlar. bilim sanatın bile ne olduğunu karıstırır hale geldiler bolluktan. Bilimi masal şatosu, kültürü korsan gemisi, sanatı reprodüksiyon heykeller sanmaya basladılar. demekki bunlara soslu demokrat idare lazım.. yani 7+4=12 eder sanan hesap uzmanları lazım. ssk yı pkklılarla, yasadısı sol örgüt militanlarıyla dolduran ve batıranlar gibiler lazım.. o zaman para pul olmayınca zaten sizin özlediğiniz gibi yani 1 dolara bedenlerini satan kübalılar gibi tiplerle doldurabilirsiniz türkiyeyi.. Din iman konusundaki yaklasımlarınızda malum.. her ne kadar buradaki yazıyı yazan arkadas dini kaygılarla yazmıs olsada bunları cumayı kazaya bırakın diyen sizin gibiler için her yol mübah.. darbe dene olmadı, bomba dene olmadı, dinsen tema dene belki tutar.. ne hallere düsmüs bu soslu demokratlar.. Akp ve seçim olmazsa alnınız secde, ağzınız allah kelimesine hasret kalacak yoksa..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 17:36:18
Akp öncesi istanbul, izmir gibi ve genelde üst düzey bir kesimin ulaşabildiği uyuşturucu ilkokullara kadar indi.

sağlık uzmanlarının raporları ortada, akp döneminde bırakın sigarayı, öğrenciler artık harçlıklarıyla uyuşturucu alıyor.

bu da akpnin sözde sigara ve içkiden kurtarma, göstermelik içki ve sigara yasaklarının sonucu tamamen.

daha önce bandrollü, devletin denetiminde bulunan içki ve sigaraya fahiş vergilerle bunların özellikle pkk tarafından kaçak getirilmesini sağladı.

eskiden yurda kaçak sigara ve içki getirmenin bir değeri yoktu çünkü zaten devlet bunları denetiminde sağlıyordu.

akp sayesinde kaçakçılık değerli oldu, imkanı olan vatandaş getiriyor, tek seferde binlerce lira kazanınca, daha pahalı olan uyuşturucuyu kaçıracak zulayı da, her türlü imkanı da satın alabiliyor kaçak sigaradan kazandığı parayla.

e nasılsa sigara yasak, tiryakisi var ihtiyaç, o da suç o da suç, hazır akp imkan sağlamışken, para gelirken, uyuşturucu da getir daha çok kazan.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 17:28:19
Kısaca akp bile bile devletin tekel vergisini en büyük kaçakçı pkk ve diğer mafyaya peşkeş çekti, daha önce de ortaya çıkan galaport peşkeşi gibi, kapalı kapılar ardında, cumhurbaşkanının da "devletin organları bu tür görüşmeler yapar" diyerek üstü örtülü savunduğu akpnin pkk ile pazarlığının sonucudur muhtemelen.

yoksa bir hükümet bile bile neden trilyonluk pazarı kaçakçıya versin, emniyet haberleri ve yıllık raporları ortada, sürekli kaçak sigara yakalanıyor, yakalanan muhtemelen pazardan pay kapmaya çalışan fırsatçı vatandaş, asıl payın kime gittiğini herkes biliyor.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 17:25:28
9. Madde de dönem değil, tamamen yanlış akp politikalarının sonucu.

tarihin her döneminde yasaklanan, engellenen şeyler daha da güçlenmiştir yeraltına inerek.

akpnin fahiş vergileri, sözde sigaradan kurtarma politikaları tamamen pkkya yaradı, artık nasıl bir anlaşma yapıldıysa.

para lazım vergisini artıralım gibi bir bahane zaten olamaz, sonuç ortada, sigaraya gelen zamla, pkkya gün doğdu, bir çanta sigara getirse ülkeye kaçak yollardan, 10 kişinin bir aylık sigarasını getirse yürüye yürüye tek kişi düşünün tek seferde kaç bin lira kazanıyor.

akp politikası sayesinde hem devlet sigaradan aldığı vergiden oldu, hem pkkya ve diğer kaçakçılara tütün pazarını peşkeş çekmiş oldu.

tabi bunun sonuçlarını bilmemesine imkan yok. Hiç aklı olmayan bile tarih boyunca böyle olduğunu bilir, televizyon başında otursa bile amerikadaki içki yasağı dönemini filmlerden izler, alcaponeların, mafyanın nasıl içki yasağı sayesinde güçlendiği görür.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 17:12:37
internetteki maillerden toparlayıp aslı astarı olmayan seyleri yazmısınız.. buda bokunda mavi boncuk bulmus gibi sevinmis.. Ne oldu din düsmanlığına müslümanlara hakaret etmeye..

Suan bir abd oyunu varsa o da ortada. Kılıçdaroğlu chpsi.. pkk bdp chp seytan üçgeninde dönenler..

ilkleri arıyorsan ben sana yazayım. chp tarihinde ilk kez ezan türkçe okundu, ilk kez atanın resimleri paralardan kaldırıldı, ilk kez atının resimleri resmi dairelerden indirildi, ilk kez atanın kurduğu partinin basındaki adam ülkeyi bölmeye yönelik özerklik sözünü söyledi.. daha sayayımmı.. biri yazmıs diğeri kudurmuscasına aklamıs..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 17:09:36
15. Madde. Her alanda olduğu gibi rakamlar ortada ama akıl mantık bulunmadığı için hala çirkef peşinde akpliler.

bir yanda ölen milyonlarca müslüman tek sözleri yok, hatta biz de asker gönderelim öldürelim çabası, tezkereyi meclise getirmeleri, aynen israile mayın temizliği bahanesiyle sınır topraklarımızı vermeye uğraşmaları gibi.

bir yanda yaygara yaptıkları filistin, onda da bir icraatları yok, ama komik tarafı bir tarafta ölen birkaç kişiyi malzeme yaparak bop rollerini oynarken bir yanda ölen milyonlara ses çıkarmamaları, hatta desteklemeleri.

vatandaş sadece rakamlara ve akpnin kime ne dediğine baksa, meclise getirdiği tezkereye baksa bir daha bunlara oy vermeyi bırakın, yüzüne tükürür ama nerede bunu görecek şuur.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 17:02:13
15. Maddede de herkes hatırlar, sözde müslümanlar, abdnin senaryosu gereği israille çatışma halinde gösterip islam dünyasını kazanacak akp, abd akpyi, akp islam dünyasını oynatacak abd ve israilin kucağında.

kimse unutmadı ıraka asker göndermek istediklerini muhalefetin sert tutumu karşısında ve oylama ile gönderemediklerini, bunu busha anlatabildiler çünkü türkiye abd askeri olarak ıraka girmeyi reddetti, ama akp filistinde göstermelik birkaç cinayeti protesto ederken milyonlarca müslüman ıraklının katline yardım etti her tür stratejik desteği vererek.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 16:56:20
13 maddeye bakacaksan.. eskisehire metro yapılacak paraya mal edilen tramvaya bir bak.. bizde baskalarının kms 3 milyona mal edilen tramvay eskisehire neden 11 milyona mal edildi çok iyi biliyoruz.. yada belediyeye piyasa fiyatının 4 katına satılan betonların farkının ne olduğunu.. 1,8 milyona korsan gemisi yapan, 6 milyona masal dünyası insa eden, sunni plaj yapaağım diye kanunları çiğneyip tekrar yeniden düzenleme yaparak yaklasık 10 milyon harcayan, iki tane park yapacağım diye borç para bulup 80 milyon harcayan. operada iki hosca vakit geçireyim diye kentin 10 milyonunu yılda harcayan opera binasını yapmak için 3,5 milyon döken. tmo arazisini imar oyunlarıyla alıp belediyeye 3,5 milyon restorasyon parası harcayıp bilmem kaç yıllığına aylık 12 bin liraya kiraya verenlerin neden bunları böyle yaptıklarını sende esek gibi biliyorsun tabii sayın wiea
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 16:51:48
13. Maddedeki fabrikaların neden açılmadığını gayet iyi biliyoruz.

nasılsa israil üretiyor, kanunlar, tüzükler israil fabrikasının standardını türk standardı olarak çıkarılıyor akpce.

yeni fabrikalar açmayı bırakın var olanlar bile kapandı. Şehirleri, seçmenleri gezen tv kanallarında görüyoruz, dün ntv edirnedeydi son 3 yılda 2 fabrika kapanmış herkes işsiz, bu fabrikaların son ürünlerinin muadili ne oldu peki? Tabii ki ithal ürünler, akpnin hayali gerçek oldu, türk üretmesin, sadakamızla geçinsin, biz yawura sattıralım, o bize saltanat kursun, gemiler alsın.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 16:45:08
terörden oy çıkarma derdiyle yorumlar yazan din düsmanı olduğunu asla gizlemeyenlerin buradanda nemalanmaya çalısmaları oldukça normal olsa gerek.. ama avcunuzu yalayacaksınız her zamanki gibi.. oyunların yalanlarınız ayağınıza dolanacak.. her zaman olduğu gibi..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 16:22:39
Eksik bile yazmışsınız ama siz de haklısınız.

anca hayal olabilecek olumsuzluklar akp sayesinde gerçek oldu ama bunları yazmaya binlerce sayfa gerekir.

yine de zaten düşen akp oy oranına bir katkısı olur da millet bu bop ortağı, abd kuklası, israilin ortadoğu halefinden kurtulur.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!