Gönderen: point | Offline 26.05.2011 01:16:45
eskisehiri türkiyenin ben çok borçlu belediyesi konumuna sokanlarla kıyaslıyorsun anlasılan..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 25.05.2011 19:14:05
"maalesef akp hükümeti 220 milyar $’lık iç ve dış borç toplamını neredeyse 600 milyar $’a çıkardı. Milletimizin %15’i işsiz. İşsizlik arttıkça sosyal sorunlarda artıyor.

cinnetler, cinayetler, intiharlar, gasplar ve uyuşturucu kullanımı arttıkça artıyor. "

çok doğru yazmışsınız. Rakamlar ortada, borç akpyi cemaatiyle satsan ödenmez.

milletin durumu da belli, her yerde şiddet, gasp, kapkaç, intiharlar.

artvindeki imam bile camide kendini asıyor, insanlar geçinemiyor, 4 asgari ücret bile yoksulluk sınırının altında kalıyor, akp döneminde yoksul sayısı arttı, rakamlar ortada, herkes borçlu, çözümü intiharda, gaspta, suçta buluyor bu kötü yönetimde.
 
 
Gönderen: point | Offline 20.05.2011 15:04:39
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan rapora göre, Türkiye’de Cumhuriyet tarihinin en büyük satışını 70 milyon metrekarelik alanla CHP hükümetleri yaptı. Rahşan Ecevit’in “yüzüğümü veririm, yeter ki topraklar satılmasın” dediği, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ise her fırsatta karşı çıktığı toprak satışı konusunda liderlik yaptığı belirlenirken, “askeri yönetimler” altında bile bu satışlar gerçekleştirildi.

Bugüne kadar yabancılara hangi yıl ne kadar satış yapıldığını ortaya koyan veriler incelendiğinde, CHP’nin tek parti döneminde 41 milyon metrekare, iktidar olduğu çok partili dönemlerde ise 29 milyon metrekare taşınmaz malı yabancı uyruklu şahıs veya şirketlere sattığı anlaşıldı
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 20.05.2011 14:09:00
Türk toprağının tapusunu bile verdiler artık nereye bu akp oyunları bozulacak.

maliye bakanlığı gidiyor alanyadaki villalara giremiyor, ingiliz tapusunu almış yurtdışında kiralıyor, tatile gelen arkadaşımın villası diyerek maliyeyi gönderiyor.

akp onca şehit edebiyatı yaparken milletin kanıyla koruduğu toprağı ingilize, israilliye satması yetmezmiş gibi tek kuruş vergi de alamıyor. Bu tapusu yabancıdaki topraklara, tatil alanlarına, tarım alanlarına türk sokarlar mı bir daha? Anca çöpçü falan olarak.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!