Gönderen: point | Offline 23.04.2011 13:49:58
diktator arıyorsan atatürkün resimlerini paralardan kaldıranlara bak, ezanı türkçe okutan, kuranı toplatanlara bak. Adalet arıyorsan sskyı batıran ve dolandıranların nasıl rahsan affı ile kurtarılıp bir partinin genel baskanı yapıldığı sürece bak arkadasım..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 23.04.2011 11:36:00
Diktatörlüklerde adalet aranmaz. Bakın akp cemaatine, adamlar milleti dolandırmış, alman şikayetçi gurbetçileri dinlemiş, delilleri toplamış hapse atmış, türkiyeye kaçabilenleri akp devlet kurumlarının başına getirmiş, hakkını arayan gurbetçi vatandaşa da bana mı sordunuz verdiniz diyor, delilleriyle gönderilen dosyayı açmadılar bile, suçlu korunuyor.

diğer yandan akpnin bu soygun düzeni hakkında tek laf edin bir iftira uydurur hapse atarlar, paranız varsa tmsf el koyar cemaate peşkeş çeker, yoksa sizi alırlar gözaltı adıyla hapsederler neyle suçlandığınızı bilmeden yıllarca yatarsınız.
 
 
Gönderen: cengiz1970 | Offline 22.04.2011 15:51:02
Aslında hiç Adliye sarayına falan gerek yok.Aynen Ergenekoncular gibi tüm suçluları CHP den aday gösterip Millet vekili yaparsak dokunulmazlık zırhına bürünürler.Yargılanmalarınada gerek kalmaz.ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİ SIZLIYOR...
 
 
Gönderen: point | Offline 22.04.2011 12:17:57
her zamanki gibi atmıssın yorumca iskembei kübradan.. kanıt yok vs yok. varsa yoksa çarkçı kemal gibi bol keseden çamur. sonra tekzip yayınla, tazminat öde.. sizin genel mantık bu.. ancak benim bahsettiğim konu resmi olarak evraklarla ortada olan durumdur. bahsedilen hakim sahsın davasına bakmıs ve beraat ettirmistir. ve aynı hakimin kızı da belediyede kadrolu olarak ise alınmıstır. aynı hakim bir zamanlar elektrik kesilen seçim sayımlarındaki saibe olayındada seçim hakimi olarak görev yapmaktadır. bunların tümü tutanaklarla bariz sekilde ortadadır. seninki kuru sıkı atmaktan öte değil her zamanki gibi.. ne demisler klavuzu karga olanın burnu bktan kurtulmazmıs. seninki de o hesap klavuzlarına bakınca yaptıkların ve saçmalamalarınının nedeni belli oluyor.. sen sıkmaya ve atmaya devam et ;)
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 22.04.2011 12:04:43
Yok tayyip gibi maktülün ailesini tehdit, çocuğunu yurtdışına kaçırarak. Yalanlarla makamını daha da güçlendirince utanmadan geri getirerek, yıllarca niye türkiyeye sokamadı çocuğunu, başbakan olunca daha rahat tabi kapalı kapılar ardında pazarlıklar, türkiyeyi bile peşkeş çekersin, neyse ki birinde abdüllatif şener engel olmuş ta, akpde böyle dürüst adamlar olsa zaten akp olmazdı, türkiye aleyhine tek karar, tek yolsuzluk olmazdı ama hepsi pay alıyor, sesini çıkarmıyor, nerede bi daha milletvekilliğini, bakanlığı bırakacak dürüst insanlar akpde.
 
 
Gönderen: point | Offline 22.04.2011 09:34:56
adaleti hakimin kızını ise alarak kendi lehine cevirmek sananların yardakcılığını yapanların yapacağı yorumda ancak bu wieanınki gibi olabilirdi.. Yazar arkadasımızda ütopik birseyler anlatmıs.. Suç ve günah insanlık var olduğu sürece olmaya devam edecek en net unsurlardan biri gelir. Eğer isteseydi rabbimiz bizleri suç islemeyecek varlıklar olarak yaratabilirdi. Ayrıca birde öyle abuk bir yorumda bulunmuski..Bizleri manevi değerlerden uzaklastıran bu hükümet diye.. Eskisehirdeki barlar sokağını kültür zanneden, bilim ve kültür parkını masal satosu ve korsan gemisi olarak algılayanlarda iktidardan olsa gerek diye düsünüyor insan.. İnsanları ve yaradılısından gelen fıtratını kabul etmeyi bi öğrenemediğimiz ortada.. uzun uzun felsefe yapmayada gerek yok. Ancak ilk cinayetin islendiği habil ve kabil olayındada kapitalizm yada elestirdiğiniz suanki seylerden hangileri vardı? Hiçbirisi. Suç islemek insanın fıtratında var. İmtihanın temeli de nefsi yenmek değilmi zaten..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 19.04.2011 17:38:58
E ihtiyaç var, adalet olan ülkede, başbakanın israilli işadamlarını gizlice arka kapıdan alıp ülkeyi satmadığı ülkede adalet arayışı da olmaz, böyle saraylar da olmaz, 3-5 adi suç olur ona da saraylar gerekmez, sen ülkeyi sat, milleti işsiz, aç bırak, toprakları yabancıya tapula millet ne yapsın, bu yiyicilere yumurta atan, küfür eden haklı vatandaşı susturacak, ortadan kaldıracak büyük yerlere ihtiyaç var.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!