Gönderen: adsoyad | Offline 28.02.2011 14:46:14
"hükümetin finansal politikalarını protesto eden göstericiler, iktidar üyelerinden birçoğunun günden güne zenginleştiğini söyleyerek hırvatistan başbakanı’nın istifasını istedi. "

biz de ise biraz da bizimkiler yesin diyerek her türlü yolsuzluğa, yanlışa göz yumuluyor, hatta savunuluyor.

başbakanın oğlu gelir belli olmasına rağmen trilyonluk yatırımları nasıl yapıyor diye soranı saçma sapan suçlamalarla susturmaya çalışıyorlar.

aynen futbol taraftarları gibi, hangi parti baştaysa onun seçmeni daha da gidip gidip yapışıyor, adamlar trilyonları cebe atarken seçmeni aç kalıp, parasını bilete yatırıyor, üstelik kendi takımının taraftarı olmayanlarla her yerde çatışma içinde, suçlamalar, küfürler, hakaretler hatta bıçaklamalar. Yeter ki bizim parti iktidar olsun, yesin içsin götürsün, yanlışını söyleyeyim düzeltsin diyen yok.
 
 
Gönderen: hguven | Offline 27.02.2011 16:25:50
S.A:
Bu tip yazıların toplum tarafından incelenip irdelenip anlaşılması niyazımla...
Güzel konu/tespit..
Başarılarınız daim olsun..
 
 
Gönderen: point | Offline 18.02.2011 11:43:13
ayrıca su gerçeği hep unutuyorlar din adına söylemler üretirken. Hz Ömer söyleydi vs. diye baslıyorlar. İyi de Hz. Ömer’in tebasının çoğunluğuda sahabeydi. Simdi öyle bir tebamı var ki sen Hz. Ömer standardında yöneticiler olsun diye bekleyebiliyorsun. Suan her ekonomik dengeler dahil bir çok konuda alternatif yok yönetim için. Ticaret devletler arası anlasmalar konusunda yine aynı yanılgılar içindesiniz. Ticaretin rengi yoktur. Devletler arasındada öyle. Çıkar iliskileri vardır. Güçlü olanı yenebilmek ancak güçlü olmayla mümkündür.

Öncelikle insanların nasıl olması gerektiği yada kendimize benzetme kaygısını bir kenara bırakalım. Bırakın insanlar istediği gibi olsun. İster kapatsın saçlarını ister açsın, ister saçlarını kapatıp daracık pantolonlar giysin. Bunun hesabını verecek olan kim? Siz değilsiniz elbet. Herkesin aklı iradesi var. İste yobazlık bu. İnsanları hele hele kadınları kendi standartlarına sokmaya çabalayanlar. Bunu laikim diye ortada gezende yapıyor dindar olanda.
 
 
Gönderen: point | Offline 18.02.2011 11:38:46
bu yorumcu gibiler için din ve dinsel konular alerji konusudur. genelde din onlar için seçim zamanı kullanılan bir kavram. Adına da halka inme diyorlar.. Seçim öncesi dinsel düsüncelerinden dolayı halkı ayıran ve kayıran kafa seçim yaklasınca birden yön değistiriyo.

yazar arkadasımız kendince haklı ama şu gerçeği görmezden gelmis bundan önceki yazısında. Bu adamlar akpye karsı her türlü kozlarını oynadılar. darbesinden, ortalığı karıstırma amacına yönelik terör örgütünden medet ummaya. Hatta her zaman elestirip yobaz dedikleri muhterem hocaların sözlerini bile kullandılar. Denize düsen hesabı. Ne yaparlarsa yapsınlar gerçekleri maskeleyemeyeceklerini anladılar. Son çırpınısları suan. Yazar arkadasımızda geçen yazısında yukardaki bahsettiği kaygılarla bazı seyler yazmıs. Hani tesettürle kızları okullardan uzaklastıranlar gibi bir yanılgı içinde. O da yine kendine benzetmeye çalısıyor baskalarını..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 17.02.2011 10:57:38
Akp aleyhine bir başlık, bir yorum olsaydı hemen ilgisiz şeylerle saçmalarlardı altına ama adamların okumakla, düşünmekle, anlamakla, okuduklarından bir çıkarım yapmakla alakası yok.

bir akp haksızlığı, yolsuzluğu söyleyin, yine aynı şekilde ne gladyoluğunuz kalır, ne perinçek, ne büyükerşenin yaşı 70 yorumları, amaç her şekilde akp aleyhine yazılanları örtbas etmek saçma sapan yazılarla.

aynı tepkiyi bürokratlar devlet sitesinde domuz eti satışı kanunen serbest, dikkat edin d. Eti yazan mamulleri dana eti sanarak almayın diye uyarırken, elimizden anca uyarı yapmak geliyor derken de vermişlerdi, türkiyenin kıbrıstan dolayı ambargo altında bulunduğu yılları göstererek, ecevit zamanında tüp yoktu gibi ilgisiz bir karşılıkla.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!