Gönderen: sedatmutlu | Offline 10.02.2011 11:08:57
Allah aşkına arkadaşlar, şu yorum sayfasının seviyesini bu kadarda düşürmeyelim. Devleti en güzel bir şekilde yarınlara taşımak, projeler üretmek,insanlara istihdam sahaları oluşturmak,maddi ve manevi kalkınmaya öncülük etmek için siyaset yapmaları gereken hükümet ve muhalefetin bunları yapmayıp horoz dövüşü yaptıkları gibi gereksiz münakaşalar yapmayalım. Yazar beyefendi kimsenin inkar edemeyeceği ve AKP tarafından AB ve ABD hatta İsrail istiyor diye yaptığı acaip icraatları dillendirmiş. Hani bir nevi ne AKP’nin CHP’den ne de CHP’nin MHP’den temel de pek bir farkları olmadığının göstergesi bu sıralanan icraatlar. İnancına biraz daha bağlı bir insana göre baksanız bu türden icraatları ancak CHP zihniyeti yapar. Sol görüşe yakın vatandaşımız AKP’yi dine çok bağlı bigi görür ve dine özgürlükler getirecek işler yapacağını zanneder. Ama bi bakıyorsunuz, AKP dine en çok zarar verecek icraatlara imza atıvermiş.Allah; zina,faiz haramdır diyor.AKP ise bunları yasallaştırıyor.Yani AKP=CHP=MHP
 
 
Gönderen: point | Offline 10.02.2011 09:03:03
sizin doğu perinçek denen ne olduğu belli adamı ve partisini kullanmanız gibimi. Yada yerel seçim sürecinde pkkya genel aftan bahsetmeniz gibi. Hani hayır deyin genel affın önünü açın diyordunuz ya? Onun gibi mi? Yada türbanlı öğrencileri okula sokmayıp çarsafa rozet taktığınız gibi mi?
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 10.02.2011 01:47:13
Cumartesi annelerini de kullanacak. Dün maşa, kim oldukları belli değil diyerek hakaret ettiği kadınlara, bugün anne şu bu diyor.

amaç?

amaç oy kazanmak.

amaç kayıplarla muhalifler arasında iftiradan bağ oluşturup ergenekondan, devrimci karargahtan içeri atamadıklarını bu bahaneyle içeri atmak susturmak.

hanefi avcının kitabından sonra susturulması gerekti ve öyle devrimci karargah ortaya çıkmadı mı, ya da ergenekon, bomba bulundu dediler, delil olarak gösterdikleri bombaları imha etmişler, mahkemeye bile sunamadılar, bahane oldu.

şer odağı olmaktan defalarca hüküm giymiş kişi ve partinin yapacağı da anca bunlardır.

akp samimi olsaydı başbakana yıllardır ulaşmaya çalışan bu insanlar her defasında kenara itilip susturulmaz, sesleri mikrofona yansıdığında, maşalar, ne idüğü belirsiz insanlar demezdi bunca yıl, şimdi seçim ve kirli oyunlarına alet edecekler, ana şu bu diye fink atıyor, timsah gözyaşları döküyor utanmazlar ortalıkta.
 
 
Gönderen: point | Offline 10.02.2011 00:54:11
sen chplilerle karıstıyorsun yine. bak gandi kendi gaflarını nasıl kıvırtıp duzelticem derken. şimdi batumu, kurtleri kucaga oturcaz diyen hursiti, arıtmanı idare etcem diye dort donuyor. her birinden cıkan ses farklı.. Bu arada birde yeni bebeklerini pişpişlemeye altını kuru tutmaya ugrasıyor nazlarını cekiyor. hala hersey ortada kabak gibi meydandayken senin kafa yine dumanlanmış sonucları karıstıyor.. yakında guinesse tekrar gireceksiniz.. dunya tarihinde secimde oy kullanmayı beceremeyen tek parti lideri olarak girdiniz.. birde bu kıvırtganlıktan gireceksiniz..

kagıthaneyi kagıttepe yapmak, yada ben basbakan gibi sozunun ardında durabilen biri değilim diye konusmak kadar basitte değil yeni gaflarınız ve kıvırtmalarınız..

bu arada kuzum sen madende falanmı yasıyorsun. oda tv mi izletiyorlar sana durmadan :) beynini iyice yıkamıslar gibi senin.. yada sarısungur dibinde bir villa arsasıda kapanlardan birimisin yada caferoğlu gibi belediyeye işmi yapıyorsun
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 9.02.2011 21:06:04
Başbakan cumartesi annelerine: "birileri tarafından kullandığı insanlar. Ne yaptıkları, kim oldukları belli değil"

başbakan cumartesi annelerine: "haklısınız kayıplar araştırılacak"

bir de ne yaptıklarını, ne dediklerini bilseler. Bir gün öyle bir gün böyle olmasalar.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 12:22:54
Akp olmasaydı, koalisyon döneminde apoyu barındıran suriye sınırına çekilen ordu ve sonucunda avrupa ülkeleri üzerinde oluşan baskı, avrupada yasaklanan, tutuklanan, dağıtılan pkk tekrar güçlenemez, yine yüzlerce can alamazdı.

şehirlerde eylem ise hiç yapamazdı, belediye otobüsünde evine giden vatandaşı molotofla öldüremez, geceleri arabasını evini yakamazdı.

akp sayesinde rahat rahat hemen her hafta istanbulda bile yolları kapatıp gösteriler yapıyor, molotoflar atıyorlar. Ve basın açıklaması yapan öğrenciler gibi tutuklanmıyor, polis tarafından su sıkılıp kaçmaları izleniyor sadece.
 
 
Gönderen: point | Offline 5.02.2011 12:10:19
size zaten masal lazım.. suan tek tutunabileceğiniz ey bu. akp olmasaydı siz opera binasını zor yapardınız, akp olmasaydı bir yılda 10 milyon operaya zor harcardınız. akp olmasaydı 2 tane parka 80 milyn zor harcardınız. kultur diye korsan gemisini zor kaklar ve 1.8 milyon zor harcardınız. fıkra arıyorsan kamera sakasına ve kamera kazalarına bak :)
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 11:56:42
Akp olmasaydı. . . Fıkra kalıbı gibi olmuş ayrıca, akp olmasaydı ingiltere, israil vdleri savaşla alamadığı toprağı yine alamazdı.

akp sayesinde tapusunu aldılar. Geçenlerde maliye gitmiş alanyada vergi alamamış, villaların tapusu ingilizlerde, yurtdışında tatil amaçlı kiralayıp türk toprağını, türkiyeye vergi de ödemiyor tek kuruş. Tatilci arkadaşımın villası hadi işine diyerek yollamış maliyeyi, akpnin türk devletini düşürdüğü hal ortada, daha ne söylenebilir ki.
 
 
Gönderen: point | Offline 5.02.2011 11:45:13
sizin demokrasi anlayısınızı gecen gun tv de gorduk. sozde aydın kelli felli adamlar toplanmıs altın gunu modunda içlerinden biri ki suana kadar tek yapabildiği pornu film oyunculugundan baskabirsey olmayan halkın yarısına hakaret ediyor obur geyiklerde kikir kikir dinliyorlar..

yok 5 kişi soyle demişmiş.. bir anarsist cıkmısmıs. ulen senin kafana gore bende dihyorum ki turkiyeninyarısından fazlasıda senin gibi dusunmuyor.. kafan bu kada damı basmıyor
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 11:29:55
Akp demokrasisi işte, şurda 5 farklı kişi aynı görüşte, 1 anarşist çıkıp ortalığı karıştırıyor, 5 kişinin sesi yazarı ergenekoncu yapıyor, diktatörlükle, iftiralarla susturulan çoğunluk bunları yemiyor artık, alıyorlar paçasını aşağı, her diktatörün ülkesinde ayaklanma, kktc bile tayyipin emir eri değiliz, paranı da, paketini de, açılımını da, memurunu da istemiyoruz diyor. Tunus, mısır, yemen, kırgızistan, türkiye her diktatörlükte olaylar, polis zoruyla susturulan protestocu halk, nereye kadar?

abd bizim başbakan gibi yarın ne olacağını bilmiyoruz, açılım ne onu da bilmiyoruz, duruma göre bakacaz diye yola çıkmıyor, bunları çok önceden öngörüyor planlıyor, israille türkiyeye şov yaptırıyor, israilin artık amerikan maşası olamayacağı belli, yeni maşa türkiye, bu isyanları bekliyorlardı, türkiyede ise halka şiddet kullanılacaktı, kullanılıyor da.

ordu etkisizleştirildi, polise ağır silah yetkisi verildi, kime karşı? Akp diktatörlüğüne son verecek halka, orduya karşı.
 
 
Gönderen: point | Offline 5.02.2011 11:25:09
sizin agzınızın payını halk vermiş yuzde 51.. yetermi sesini kesmeye :) haziranda yine verecek. bakalım o zaman da nasıl kuduracaksınız..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 11:22:13
Yazar akpnin ağzının payını vermiş, şu kadar yorumcu hemfikir olmuş, akp militanları kaçacak yer bulamamış batan ülke gerçeğini ataçtı şuydu buydu örtbasa kalkıyorlar hala, böyle müritleri oldukça akpnin oy oranı sabit ülke batmış umurlarında değil, milletin parasını, toprağını yabancıya peşkeş çeksin ceplerini doldursunlar da ne olursa olsun önemli değil.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 09:17:05
Yorumlarda sen ecevit gibi bir lidere laf at, amerikanın maşası hikmet yar ayakları dibinde videosu bulunan adamı savun olacak iş değil.

o görüntülere bakmaya bile tahammülünüz yok belli, baksanız göreceksiniz, o terörist cia ile anlaşmış, afganistanda amerika desteği ile terör estirmiştir. Afgan hükümeti sovyetler birliğinden resmi olarak askeri destek istemiştir bu teröristlere karşı. Aynı pkk gibi.

afgan hükümetini düşüren abd, yerine talibanı koymuş, daha sonra terörist ilan ederek afganistanı kontrol altında tutmaktadır.

o görüntülerin çekildiği dönem ciaden devlet nasıl ele geçirilir dersleri ve desteği alan teröristin ayakları dibinde duruyorsan haliyle birşeyler öğrenmiş, cia ile olan bağlantıları kullanmışsındır, yoksa neden akpyi israil, cia getirdi başa desinler, amerika kuklalarını kullanır yönetimleri ele geçirir, iktidara gelince ya akp gibi her istediği kanunu çıkarırsın ya da talibanda olduğu gibi böcek gibi ezerler. Görecek gözünüz, idrak edecek aklınız ols
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 09:03:16
Ayrıca yaşı ve sağlık sorunlarından ayakta zor duran ecevite laf söyleyecek kapasitede misiniz?

amerikanın en çekindiği türk lider ecevittir, sadece amerika değil, tüm dünyayı karşısına alarak, ikiyüzlülerin siyasi malzeme olarak kullanacağını bile bile ambargoları, savaşı göze almış, her iktidarında türkiye çıkarına politikalar izlemiştir.

son olarak yaşlılığındaki koalisyonlarında da orduyu güneye çektiğinde teröre destek veren araplar, avrupa ülkeleri ve abd geri adım atmak zorunda kalmıştır. Herkes bilir ki ecevit birşey dediyse yapar, ya istediğini vereceksin, ya çatışmayı göze alacaksın, davosta şov yapıp arka kapıdan paralı adamları gizlice almaz eve başbakan gibi.

sağlık durumundan ayakta durmuş olabilir ama isteği olan türkiye çıkarlarını almıştır. Teröre destek kesilmiş, kandildekine akp gibi iş bulma değil, nasıl öldürürüz pazarlığı abd ile yapılmış, avrupada bile pkk dağıtılmıştır. Taa ki din tüccarları iktidara gelip tekrar toplanmasını sağlayana kadar
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 08:34:07
Amerika merkezli dünyayı elinde tutan, amacı ölümler ve dünyayı yok etmek pahasına kâr olan kapital de bu yorumcular gibi konuşuyor zaten.

amerikada da araba satışları rekor kırıyor, amerikan halkı da istediğin hayalin peşinde koşabilirsin, evin olur araban olur denerek sömürülüyor, yine amerikada her kış soğuktan donarak ölen evsizler, para peşinde koşarken herşeyini kaybedip sokaklarda yaşayan, dilenen, açlıktan ölen insanlar rekor seviyede, yönetimleri ise sosyal adalet sağlamak yerine paraları 10 şeritli yollara, batçıklara gömüyor akp gibi, amaç parası olanları, emekçileri sömürmek, size bu kadar yol hizmeti yaptık, kapitalin arabasını alın, bakın ne rahat hayat, helikopter de koyduk yukarıya hangi 10 şeritli yol hızlı ilerliyor, hangisi trafikten kapanmış, kapitalin yalan hayallerine ulaşanlar da bu kadar mutlu,emeğini saatlerce yolda hayat amacı arabada trafikte geçiriyor,alabildiği ev ise 10-20 yılda banka hacziyle elinden alınıyor,yaşlanan,sömürülecek emeği kalmayan evsiz
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 5.02.2011 08:14:35
Akpye karşı yazanı ergenekoncu, gladyocu, hatta uydururlar yine benzer birşey devrimci karargah gibi hapse atarlar, sustururlar sonuçta, aşağıdaki yorumlardan da belli.
 
 
Gönderen: point | Offline 5.02.2011 00:25:46
arkadasım ondan dolayımı siz bugün eskisehirde tramvayı emsallerine göre km basına 8 milyon lira pahalı mal etmeyi büyük hizmet olarak anlatıyorsunuz. Ondan dolayımı eskisehirde opera denen seye 2010 yılında harcanan 10 milyon lirayı az buluyorsunuz. Ondan dolayımı eskisehirde iki tane parka 80 milyon harcanmasını mazur görüyorsunuz. Ondan dolayımı sarısungurda köylünün arazisini gasp edenlerin büyük çoğunluğu büyüksehir belediyesinin bürokratları ve yakın isimler. Ondan dolayımı eskisehirliye türkiyenin en pahalı suyunu satıyorsunuz, onun içinmi en pahalı kent içi luşamı eskisehirliye reva görebiliyorsunuz. Bundan daha kötüsü dediğiniz ülkede sıfır araba satısı cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı. hocanın oturduğ visne evlerinde her evde herkese birer tane lüks otomobil düsüyor. bundan daha kötüsü neydi biliyormusunuz soslu demokratların ülkeyi yönetmeye kalktıkları zamandı. Sizin elenizde ülkenin yönetimi olsa ne olur herkes çok çok iyi hatırlıyor..
 
 
Gönderen: mervee | Offline 4.02.2011 23:30:34
Bundan daha kötu olamazdı :)
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 4.02.2011 19:51:51
Resmi rakamlar ortada, bugün açlık sınırı 2002den çok daha yüksek, ailedeki herkes asgari ücretle çalışsın yine yetmiyor.

eskiden asgari ücretle çalışan aile reisi 4 kişiye nasıl bakar deniyordu, akp 2010 sonu resmi rakamlarında 4 kişilik ailede çoluk çocuk çalışsa bile aç kalıyor.
 
 
Gönderen: point | Offline 4.02.2011 19:49:17
arkadasım sizin kafaya ancak dsp falan gibi adamlar lazım.. O zamanları pek unutmus gibi görünüyorsunuz..
 
 
Gönderen: mahmudhamza | Offline 4.02.2011 19:35:47
Asgari ücret 182 TL yani ancak 2 TL si kalıyor diyen Tayyip Bey şimdi kendi hükümetinin Asgari ücretlilere reva gördüğü 625 TL Asgari ücretin Çay Simit lede olsa karın doyurmaya yetmediğini nasıl anlatacak bu millete acaba. Bazı yorumcular çıkmış 2001 den şundan bundan bahsediyor. Kardeşim devletin elinde Altın yumurtlayan birer tavuk misali Kar eden Petkim, Tüpraş, Telekom, Tekel vb. daha birçok kurum 2 yılda devlete sağladıkları Karları bedeline denk gelen rakamlara birilerine peşkeş çekilmiş. Daha da yetmez gibi köprü ve otoyollar, elektrik ve doğalgaz şirketleride özelleştirmeyi bekliyor. Biryandan da kamuya bilmem kaç bin memur alımı yapıyorlar. Arkadaş sen herşeyini satıyorsun, üretmiyorsun ama boyuna memur alımı yapıyorsun. İyide bunların ücretleri nasıl ödenecek. Yabancı yatırımcılar paradan para kazanmak için bir cennet olan Türkiyemde piyasada sıcak para bulundurdukları için henüz ekonomimiz sinyal vermiyor ve pembe tablolar çiziliyor. Anla artık Türkiyem. BATIYORUZ...
 
 
Gönderen: mahmudhamza | Offline 4.02.2011 19:21:28
aslında az bile ifade etmiş yazar arkadaş. AKP nin dosyası çok daha kabarıklaşır yaptıklarını sıralamaya kalksak. Ekonomik olarak Türkiye’yi getirdiği durum ortada. 2002 de Afyonda bir miting’de zamanın hükümetine; benim işçim 3 öğün ailesiyle çay simit yeyip karnını doyurmaya kalksa 180 TL tutar. Asgari ücret 182 TL
 
 
Gönderen: sedatmutlu | Offline 4.02.2011 11:51:11
vay be Hüseyin Bey kardeşim, sen ne kadar tehlikeli bir adammışsın. Ergenekoncu hatta Gladyocu da olabilrmişsin yorumlara bakılırsa...
Çok ilginç; yazıdaki sıralananlara bakıyorum, iftira yok, yalan yok...
Maalesef bu milletin değerleriyle örtüşen görüntüsündeki iktidarların elleriyle bu türden yanlış icraatlar millet narkozlanarak yapılıyor asırlardır. Biz zaten cephelerde değil bizden zannettiğimiz işbirlikçi, münafık karakterli insanlar yüzünden içten işgal ediliyoruz.Ya bu adamlar Allah’tan korkar, yanlış yapmazlar diye düşünülen ama icraatlarıyla Müslüman Türk milletini değil, Batı’yı, İsrail’i, Ermenileri, Bölücüleri memnun edecek işler yaparlar. Milletimizin yüzüne tükürse bu iktidar; millet ya rabbi şükür diyecek kadar büyülenmiş. Allah tez zamanda bu millete şuur ihsan etsin. Dirayetli, ferasetli devlet adamlarını acilen iktidara getirsin. AMİN...
 
 
Gönderen: point | Offline 3.02.2011 00:04:41
siz ecevitin clintonun önündeki el pençe divan pozlarına alıskın olunca herseyi ordaki gibi sanıyorsunuz anlasılan ;)
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 2.02.2011 17:54:14
Iki yüzlülük ne olacak. Israile uçuş iznine imza atan akp, adamlar gidip filistinde atınca türkiyede tatbikatını yaptıklarını şov yapan gene akp.

bilmiyordu sanki adam gül mü atacak, bomba at, eğitim yap, sıfır sorun, ilişkilerimiz gelişsin diye türkiyeyi kullandırdılar kaç para aldılarsa, haliyle adam gidip filistinde akp sayesinde bomba atacaktı.
 
 
Gönderen: point | Offline 2.02.2011 09:38:36
sizin yazdığınız bu yazılar. AKPnin oylarını bölebilmek adına kartel medya ve diğer gladyonun ortaya koyduklarından çok farksız değil. AKP nin oylarını kim bölebilir. Saadet, kim bölebilir mhp, kim bölebilir bbp.. Geçen yerel seçimlerde rahmetli muhsin yazıcıoğluna küfür edenler birden Yazıcıoğlunu sevmeye basladılar, Erbakan hocanın hükümetinin Refahyolun kuyusunu kazanlar Saadetci oluverdiler. Simdi ordan birsey çıkmayınca bir ikinci parti daha kurdurdular. Yetmedi Senerden medet umdular. Meclise tekrar giremeyen ne kadar truva atı varsa hepsini kullanmaya çalıstılar.

Hesaplarınız tutarsa görürsünüz neler neler olacak. Tekrar 2001 lere geri gideceğiz. Vizyonları, ekonomik programları benim adım su demekten öteye gidemeyenlerin, iki lafı birbirine tutmayanların ellerine bıraksanız ülkeyi o zaman göreceksiniz. Ne olurdu olmazdı..
 
 
Gönderen: point | Offline 2.02.2011 09:34:33
akp olmasaydı darbe düzenine devam edilecekti! Ordu vesayeti sürmeye devam edecek. Kim bilir kaç tane aktütün daha yasanacaktı. Kendi mayınlarımızla ölen mehmetçiğin hesabı sorulamayacaktı. Yargıdaki durumlar hiç ortaya çıkmayacaktı. Sağlık sisteminde insanlar hastane köselerinde sürünmeye devam ettirilecekti. Eczacılar yine yüksek kar marşları ile zenginliklerine zenginlik katmaya devam edeceklerdi. Doktorlar özel muayene hanelerinde görmeden hiç bir hastaya vatandas muamelesi yapmamayı sürdürecek ve korkusuzca davranmaya devam edeceklerdi. Hasta hakları uygulanamayacak doktor hataları yanlarına kar kalmayı sürdürecekti. Dış politikadaki ezikliklerimiz sürecekti. Yine basbakan abd baskanının önünde el pence divan poz verecekti. 2001 de dünya güllük gülistanlıkken ülkeyi dibe vurduranlar global krizde beyaz bayragı çekip yunandan beter hale getireceklerdi ülkeyi. Tüm bunları kisisel beklentilerinize bağlayarak yorumlarsanız aynen yukarda yazdıklarınız çıkar ortaya.
 
 
Gönderen: hguven | Offline 1.02.2011 22:26:26
Kalemine sağlık Hüseyin kardeşim, kalemine sağlık bu kadarmı inceden inceden vurulur nazik kibar ve bir o kadar sert kana batırılmış bir kalem...yüreğine sağlık ya senin gibiler olmasaydı...eyvallah...
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!