Gönderen: adsoyad | Offline 30.01.2011 20:09:34
" türkiye, dünyanın en büyük 4. Şeker pancarı üreticisiyken, ton başına 250-300 dolar daha ucuz olan “mısır şurubu” üretmek için sadece 2010’da 500 bin ton mısır ithal etti. "

avrupada ise yasaklandı.

peki neden tersine gidiyoruz? Vatan haini olmasa diğer ülkelerin halkını korumak için yasakladığını türkiyede niye teşvik etsin akp. Amaç cebe para girsin, millet ucuz görsün ama kanserden ölsün, ünlülerin bile pankreas kanseri televizyonlarda, ölen binlerce halkın ise haberi bile yapılmıyor, adam doldurmuş cebini sonuçlarına koymuş sansürü, medyası hala hadisti kıssaydı göz boyuyor arada da iftira haberi yapıyor, bu gerçekleri söyleyen yok.

başkaları yasaklarken bizde hükümet eliyle halka ölüm, yabancıya kölelik, herşeyde tersine gidiyoruz.
 
 
Gönderen: point | Offline 30.01.2011 00:46:27
vatan hainlerinin kimler olduğu ve onlarla kimlerin sarmas dolas olduğunu halk pek güzel görüyor.. senin gibi alt yapı eksikliğini bile yılda bir kere yağmur yağacak su basacak diye alt yapıyo para yatırılırmı diye açıklayan bir kafadan baska ne gibi yorumlar çıkabilir?
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 29.01.2011 19:42:39
Akp ile demokrasi olmaz zaten. Alevilere camiye gelin, müslümansanız müslüman gibi yaşayın diyen başkanlarıyla nereye kadar. Tek tip insan yaratmaya çalışıyorlar, farklılıkları olmayan, herkesin kendisi gibi düşündüğü badem bıyıklı patates vücutlu tipler. Bakalım bu diktatörler tek tek yıkılmaya başladı bulgar kahinin kehanetindeki gibi tek tek halk isyanlarıyla düşüyorlar.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 29.01.2011 19:01:05
E vatan hainidir zaten adam göz göre göre dağıtılan pkkyı toparladı, daha ilk konuşmasında uyardılar pkkyı cesaretlendirirsin zaten dağıtıyoruz avrupada bile, türkiyede etkisiz hale getirdik diye, yok bop politikası kürdistan politikası abdnin emri, akpnin açılım yapması lazımdı, her gün haberlerde olan polise, vatandaşa molotoflar olmalıydı, göre göre buna oy veren de vatan hainidir, adam hala vazgeçmiş değil, seçime kadar milliyetçilik naraları atıyor utanmadan, o kadar kişinin kanına girdiği halde, seçim sonra yine yiyeceği aynı halt.
 
 
Gönderen: point | Offline 29.01.2011 00:17:48
gözümüzün içine bakarak konuşamdığınız için olsa gerek bu kadar rahat iskembei kübradan atmanız. Ya sizin çosku adamlarınız basta olmak üzere ümünüz HAYIR DİYENLERİ VATANHAİNİ İLAN ETMEDİNİZMİ. YİNE HAYIR DİYENLERİN GERİZEKALILIKLARINDAN TUTUNDA KÖMÜR MAKARNA MUHABBETLERİ İLE SAYDIRMADINIZ MI?

Hadi bunları hatırlamıyorsunuz AKP ye oy veren yüzde 47 bilmem nedir diye hayasızca atan tutan da siz değilmiydiniz..

Aradaki fark su iste. Basbakan da referandum sonrası yaptığı konusmada şöyle dedi: Hayır diyende, evet diyende bu ülkeyi sevdiği için geleceğini düsündüğü için bunu yaptı.

Oysa sizin satılık çölasanlarınızdan tutunda en alttakinize kadar hep evet diyenlere aynı sekilde hakaret etmekten hiç geri durmadınız.

Hani seçimlerde kazandığınızda demokrasi tecelli etti, kaybettiğiniz yerlerde de sandıklara hile karıstı diye kıvırttığınız gibi bundada pek bi güzel süheyl batum tarzında kıvırtmıssınız
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 28.01.2011 18:12:11
"öyle bir hava estirildi ki evet demeyen herkes demokrasi düşmanı sayılmalıydı. Hatta daha da kötüsü ergenekoncu ilan edilmeliydi. "

çok doğru yazmışsınız. Akpnin cemaatleştirmesine hayır diyen vatandaşa darbeci dedi kameralar karşısında başbakan, bu kadar düşünceden yoksunluk olur, oylamaya sunduğundan alternatifin biri suçsa sen de suç işliyorsun, yok özgür irade iki seçenekten birini seçecekse diktatörsün kendini seçmeyen seçmeni daha oylama olmadan suçluyor, oylamayı ahlaksızca yönlendiriyorsun. Yobazlardan da akıl, mantık beklenmez zaten.
 
 
Gönderen: point | Offline 28.01.2011 11:12:05
bu zavallı yorumcunun misyon belli. Olduğu yerden bakınca gördükleride belli. Ne demisler SAHİP OLDUĞU TEK ŞEY ÇEKİP OLAN HERSEYİ ÇİVİ OLARAK GÖRÜRMÜS. Adamın tek görebildiğini sey leninin dünyası, eskisehirdeki yasanan baskı ortamı. Böyle olunca herseyide oyle sanıyor. Zatı muhterem gibi ayakkabıya pence atmaktan uzaya mekik göndermeye kadar hersey bundan soruluyor.

Bunlar sanıyorlarki hala o eski zamanlar devam ediyor. Hala bunların diktator kafalarının ortaya attıklarına insanlar balıklama atlayacak. Ancak kazın ayağı öyle değil. 8 yılda kimin neyine ne yasak getirilmiş. Yasakları savunanlarda sonra bu yasaklar ardından oy çıkarma derdinde olanlarda kendileri.. Hani abdci diye elestirirler ya sıkıstılarmı herkesi. Bakın yazarları abd yanlısı yazılar, kitaplar metiyeler döşemişlerdir abdye. Çağdas ergekencu derneklerinin bile ardından finansör çıkan abd.
 
 
Gönderen: tazy26 | Offline 28.01.2011 09:35:41
referandumdada aynısını dediniz geçen seçimdede. ya bırakın iftirayı yok şeriyat yok bilmem ne yok devleti bölüyo. yeter yaa böyle iftirayla 68 de 80 de devleti bölenleri savunuyosunuz bide utanmadan. herşey çok güzel olacak inşallah. kürtte lazda türkte kardeşim. varmı ötesi.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 28.01.2011 09:23:31
Referandum, seçim sonrası için, şimdi hiç bahsetmiyorlar, seçimden tek parti çıkarsa o zaman her tür yasak, yargıyı tamamen cemaatin kurallarına göre yapılandırma, halk böyle istedi diyecek bir dönem daha tepkilere rağmen istediğini yapacak, referandumdan sonra seçimden önce bunları yaparsa seçimi kaybedeceğini biliyor.

akpden referandum vaatlerini seçime kadar beklemeyin. Seçime kadar dağılan pkkyı toparlamasının üstünü örtbas için milliyetçi söylemlerine devam edecektir, seçim sabahı hiçbiri kalmayacak ülkeye zarar ne varsa yine aralıksız sürdürecektir, şimdi oy toplama, herkesin gözüne girme zamanı.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!