Gönderen: ozgurtikiz | Offline 18.11.2009 12:25:48
sayın yorumcular biz ordumuzu kötülemek için bu yazıyı kaleme almadık. Yazı ordunun 30 ağustos afislerindeki Güçlü Türkiye koşulunun Güçlü Ordu olduğunu vurgulamalarının yanlıs olduğunu. Güçlü orduun güçlü bir ekonomi ile olabileceğini ve çalışarak güçlü bir ülke ve güçlü bir ordu yapabileceğimizi dile getirdik.

Saygılar
 
 
Gönderen: sapaydin | Offline 18.11.2009 11:45:39
Orduya sataşmak moda oldu. Canı sıkılan, meşhur olmak isteyen orduya dil uzatıyor ve bu sayede bir yerlere gelmek istiyor. Maaşını alamazsa her kesimde tabii ki sıkıntı çıkar. Güçlü olmak maaşı bol tutmak anlamında değilki. Kaldıki benim askeriye ile uzaktan yakından bir alakam olmasada. Her türk genci gibi biliyorum ki ordu benim ordum, ahmetin mehmetin değil. Bir türk oğlu türk olarak benim ordum. Korkarım bugün orduyu tartışmaya açanların, bu derece dil uzatanların bir sonraki hedefi türkiyede neden federe sistem olmasın olacaktır. Bazı şeyler elbetteki tartışılacak ama daha üniversiteyi bitirememiş veya açıköğretim mezunlarınca değil.
 
 
Gönderen: point | Offline 18.11.2009 10:35:14
konuyu açan bir kere ordu! Yıllardır türkiyedeki terörür bitirmeyen yada bitiremeyen ordu. Show yapacağız diye güçlü ordu güçlü türkiye diye boy boy afisler yayınladılar.

Hadi o ordu bir ay maaslarını geç alsın bakalım ne olacak?
 
 
Gönderen: sapaydin | Offline 18.11.2009 08:40:55
Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan çıkar şeklinde bir konuyu tartışmaya açmış bu arkadaş. Her ikisi de birbirine bağımlı, ordu güçsüz olur türkiye güçlü olursa dış güçlerin esiri oluruz ama terörle ama bizzati . Terside arkadasın belirttiği gibi güçlü olmazsan güçlü ordunda olmaz. Her iki tarafta doğru. Iş olsun diye yazmayalım eskişehir’imizin bu kadar sorunu varken. Ya da yarın da tavuk ve yumurtayi tartişalim.
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!